Header Ads

IMPACT! 2020. Március 31. - Ez nem az a hely - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban  Eddie Edwards megküzdött Josh Alexander-rel, debütált Kylie Rae, szembe találta magát Moose újra egy korábbi TNA-s birkózóval, Sami Callihan elmondta miért támadta meg Ken Shamrock-ot, valamint kötelek közé lépett a világbajnok Tessa Blanchard is. 


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Josh Alexander vs. Eddie Edwards
Josh Alexander és Eddie Edwards egyéni mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Az aktuális csapatbajnokot elkísérte a ringbe a partnere Ethan Page is, aki a meccs egy adott pontján közbeavatkozott a küzdelembe. Page elkapta Eddie lábát, aki így kizökkent, ezt pedig Alexander kihasználta és két vállra fektette ellenfelét. Eddie nem tudott kijönni a tusból, így elvesztette a mérkőzést. A meccs után Page és Alexander megtámadta Eddie-t, akinek Tessa Blanchard sietett a segítségére.

Az eset után a North formáció tagjai dühösek voltak Tessa-ra, amiért beleütötte a lány az orrát a bizniszükbe. Ethan Page ekkor úgy döntött, hogy kihívja egy mérkőzésre a világbajnokot még az este folyamán.

Kylie Rae vs. Cassandra Golden
Kylie Rae bemutatkozó mérkőzésével folytatódott az adás. Az újdonsült Knockouts hölgy egy Cassandra Golden nevű lány ellen lépett a szorítóba. Kylie megsorozta pár könyökössel Cassandra-t, majd egy Crossface mozdulattal feladásra kényszerítette az ellenfelét. A meccs után Jimmy Jacobs megkérdezte Kylie-től, hogy milyen érzés visszatérni az Impact Wrestling-hez. Kylie nagyon örül, hogy itt lehet, és elmondta, hogy ez lesz az új otthona, mivel egy hosszútávú szerződést kötött a szervezettel.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Scott Steiner elhíresült matematikai számolását.

Moose érkezett az arénába, hogy elmondja, ő a legjobb birkózó, aki valaha is birkózott ennél a társaságnál, beleértve a korábbi TNA-s pankrátorokat is. Moose tiszteletlenségét Kid Kash zavarta meg, és bár megdicsérte Moose teljesítményét, szerinte a TNA korszakban erre nem lett volna képes. Moose erre kihívta a korábbi X-Division bajnokot egy mérkőzésre, aki erre igent mondott. Kash bemutatott egy Hurricanrana-t Moose ellen, amire ő egy No Jackhammer Needed Spear-rel válaszolt. Ezzel Moose egy újabb TNA-s birkózót utasított maga mögé.

Jimmy Jacobs készített egy interjút Larry D és Acey Romero párosával. Az XXXL nevű új formációt Fallah Bahh és TJP párosa zavarta meg, akik megkínálták sült csirkével Romero-ékat.
Jacobs következő interjúalanya Rich Swann volt. Swann még januárban szenvedett bokasérülést, és elmondta, hogy nem a legjobban halad a felépülése. Swann üzent Willie Mack-nek, hogy legyen óvatos Ace Austin-nal. A videóhívást Ace Austin szakította félbe, aki szerint Mack volt a gyenge láncszem a tag team csapatukban. Swann lakására ekkor megérkeztek a Reno Scum tagjai akik meg is támadták a korábbi X-Division bajnokot. Willie Mack ezért neki akart esni Austin-nak a színfalak mögött, de a biztonságiak ezt nem hagyták neki.
 
A szegmens után Sami Callihan érkezett az arénába. Sami miután elvesztette a világbajnoki címet Tessa Blanchard ellen, új célt tűzött ki magának. A korábbi világbajnok elmondta, hogy más szervezeteknél ha egy legenda visszatér, akkor elveszi a fiatal tehetségektől a lehetőséget. Ő ezt nem hagyja az Impact Wrestling-nél, ezért támadta meg Ken Shamrock-ot. Tommy Dreamer érkezett ekkor az arénába. Sami kérte a nézőket, hogy készítsenek egy képet Dreamer-ről, és töltsék fel a közösségi oldalaikra, hogy ezzel is népszerűsítsék őt. Dreamer nem hallgatta ezt tovább és Sami-t egy kis trollnak nevezte, majd elmondta neki, hogy a hozzá hasonló veteránok csak segíteni szeretnének a fiatal tehetségeknek, hogy tanuljanak azokból a hibákból, amiket ők a múltban elkövettek. Végül kihívta Callihan-t egy Old School Rules típusú meccsre. Sami elfogadta a kihívást, és el is kezdődött a mérkőzés, ahol hamar előkerültek a székek, a tűzőgépek és egy WC pumpa is a ring alól. Dreamer bevitt egy hatalmas Cutter-t Callihan-nek, de ez nem állította meg a korábbi világbajnokot. Sami előbb belehajította ellenfelét a ring közepén felállított székekbe, majd a Cactus Special Piledriver után kikopogtatta az Dreamer-t. A meccs után Sami még meg akarta támadni Dreamer-t, de megérkezett Rhino aki ezt nem hagyta neki. Ekkor az oVe-s fiúk besiettek az arénába, hogy segítsenek Sami-nek. A Crist testvérek és Madman Fulton meg akarták ünnepelni, hogy visszatért közéjük Sami, de ekkor elsötétült az aréna és Callihan eltűnt a ringből.

Rosemary továbbra sem tudta elfogadni, hogy elvesztette a legjobb barátnőjét, amit egy bárban beszélt ki magából.

A szünetben Gabby Loren interjút készített Dez-zel, akitől megkérdezte, hogy mit csinál a szabadidejében, hogy edz, és mi a kedvenc édessége.

Egy rövid videóban megnézhettük mi történt az utóbbi időben Su Yung-gal, aki most újra a Susie-ként jelent meg a backstage-ben. Susie próbált beszélni a Deaners csapattal, de ők inkább lerázták a lányt.

Joseph Ryan vs. Cody Deaner
Az újonnan alakult CancelCulture formáció oszlopos tagja, Joseph Ryan egyedül kellett hogy szembenézzen Cody Deaner-rel, akinek a testvére is a segítségére volt a mérkőzés alatt. Cousin Jake a meccs egy adott pontján, amikor a bíró nem figyelt oda megitatta Ryan-t sörrel, aki ekkor kizökkent a mérkőzésből. Cody ezt kihasználta, és egy DDT-vel legyőzte Ryan-t.

Eddie Edwards megköszönte az öltözőben Tessa Blanchard-nak, hogy segített neki a mérkőzése után, és felajánlotta neki, hogy ezt viszonozni fogja a lánynak, ha arra kerül a sor. Tessa elutasította Eddie ajánlatát.

Tessa Blanchard vs. Ethan Page 
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, amikor is Tessa Blanchard és Ethan Page nézett szembe egymással. Page lekezelően állt hozzá Tessa-hoz, de hamar megtapasztalhatta, hogy a világbajnok mire is képes a ringben. Ezt látta a ring mellett álló Josh Alexander is, aki megpróbált segíteni a társának. Ekkor besietett az arénába Eddie Edwards, és kiosztott egy Boston Knee Party-t Alexander-nek a rámpán. Eközben a ringben Tessa bevitt egy Magnum-ot Page-nek, és megnyerte a mérkőzést. A meccs után Eddie odament Tessa-hoz, és oda akarta neki adni a világbajnoki övet, de megjelent Michael Elgin, és megtámadta mindkettőjüket. Végül Tessa és Eddie közösen kilökték a ringből Elgin-t. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.