Header Ads

IMPACT! 2020. Április 28. - Rebellion 2. rész - Előzetes

A ma esti Rebellion IMPACT! adás második részében megküzd egymással Suicide, Chris Bey, Trey és Rohit Raju, Joseph Ryan szembenéz Cousin Jake-kel, Rosemary egy Full Metal Mayhem mérkőzésre invitálja Havok-ot, valamint megtudhatjuk mi lesz a világbajnoki cím sorsa a kialakult helyzet miatt.

Ma este folytatódik a Rebellion adás, amiben láthatunk majd egy négy emberes mérkőzést az X-Division részlegtől Suicide, Chris Bey, Trey és Rohit Raju között.
Folytatódik a viszály a Deaners és Joseph Ryan között. A CancelCulture oszlopos tagja nemrég kihívta egy mérkőzésre Cody Deaner-t. Azt a küzdelmet Ryan elvesztette, így most Cousin Jake ellen szeretne helyt állni.
Az eredeti tervek szerint a Rebellion-on Taya Valkyrie és Jordynne Grace küzdöttek volna meg egymással egy Full Metal Mayhem mérkőzésen a Knockouts Championship címért. A címmérkőzés elmarad, de a Full Metal Mayhem nem, ugyanis Rosemary és Havok fognak szembenézni egymással ebben a meccstípusban.
A Rebellion első estélyén megtudhattuk, hogy Tessa Blanchard és Eddie Edwards is a családjával maradt a kialakult helyzet miatt. A világbajnoki címmérkőzést így elhalasztotta a vezetőség, de hogy mi lesz a folytatásban a világbajnoki címmel, azt az este folyamán megtudhatjuk.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.