Header Ads

IMPACT! 2020. Április 07. - A makacsság ára - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Willie Mack kihívta Ace Austin-t, Chris Bey megküzdött Daga-val, Madison Rayne szembenézett Havok-kal, Ken Shamrock reagált Sami Callihan támadására, Tommy Dreamer és Rhino megmérkőztek a Crist testvérekkel, valamint a North kockára tette a csapatbajnoki címét Tessa Blanchard és Eddie Edwards párosa ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Willie Mack ringhez való érkezésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Mack a szorítóba lépve dühös volt amiért Ace Austin oda küldte egy hete a Reno Scum tagjait Rich Swann házához, hogy leckéztessék meg a barátját. Mack ezért kihívta egy mérkőzésre az aktuális X-Division bajnokot, de Ace helyett a Reno Scum tagjai érkeztek az arénába, és közölték Mack-kel, hogy ők lesznek az ellenfelei. Luster és Adam úgy gondolták, hogy közösen könnyedén legyőzik majd Mack-et, de ez nem így történt. Willie egyedül is képes volt helyt állni a 2 in 1 Handicap meccsen, előbb egy Stunner-rel a földre küldte Luster-t, majd ráugrott egy Six Star Frog Splash-el, ami után meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után megjelent a ringben Ace Austin, és a Reno Scum-mal közösen megtámadta Mack-et.   

Kylie Rae az öltözőbe menet összetalálkozott Gail Kim-mel, aki örül, hogy a lány már a Knockouts divíziót erősíti. Az öltözőben Kylie megismerkedett Susie-val is, majd megjelent Kiera Hogan, aki mondta az új lánynak, hogy ne bízzon meg senkiben, majd kihívta egy mérkőzésre Susie-t.

Chris Bey vs. Daga
Chris Bey az egész mérkőzés alatt lekezelően viselkedett Daga-val szemben, pedig ő erre nem adott okot. A mexikói birkózó a meccs egy adott pontján a rámpáról nekifutásból ugrott rá az ellenfelére, majd miután mindketten visszamentek a kötelek közé, Daga újra a földre küldte Bey-t egy Crossbody-val. Daga ezt követően megpróbálta tusba fogni Bey-t, de ez nem sikerült neki. Bey ekkor két vállra tudta fektetni Daga-t, és a kötélbe kapaszkodva nem engedte neki, hogy kijöjjön a tusból. 

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2011-es LockDown PPV egyik mérkőzését, amit Max Buck nyert meg.

Taya Valkyrie a Rebellion eseményen egy Full Metal Mayhem mérkőzésen fog megküzdeni Jordynne Grace-szel a Knockouts Championship címért, amire John E. Bravo-val készül.

A Rascalz csapat a Treehouse-ban készült megnézni az este főmérkőzését, ahova hívtak is pár vendéget. A Rascalz csapathoz csatlakozott a Deaners, Fallah Bahh és TJP valamint az XXXL formáció is.

Madison Rayne vs. Havok
Madison Rayne a meccs elején tudatta Havok-kal, hogy ő egy 5x-ös Knockouts bajnok, és ő a női öltöző vezetője. Ez nem hatotta meg Havok-ot, és letámadta az ellenfelét. Madison mindent megpróbált bevetni Havok ellen, de nem járt sikerrel. Az utolsó ugrásánál Havok elkapta a levegőben Madison-t, és kiosztott neki egy óriási Tombstone Piledriver-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést. 

Tessa Blanchard felkereste Eddie Edwards-ot, és kérdőre vonta, hogy miért segített neki egy hete, mikor kérte tőle, hogy ezt ne tegye. Eddie szerint Tessa nagyon makacs, de az este folyamán el kell fogadnia a segítségét, ha le akarják győzni a North-ot.

Jimmy Jacobs leült beszélgetni Ken Shamrock-kal. Shamrock elmondta, hogy károsodott a látása, miután Sami megtámadta őt pár hete. Jimmy tudatta a korábbi világbajnokkal, hogy jövő héten aláírják majd a Rebellion gálán vívott mérkőzésük szerződését. A vezetőség kijelentette, hogy a szerződés aláírásakor nem lehet fizikai kontaktus a két fél között. Ekkor elkezdett a szobában villogni a lámpa, és Shamrock dühösen kirohant, mert úgy gondolta Sami áll ennek a háttérében.

Dave & Jake Crist vs. Tommy Dreamer & Rhino
A Crist testvéreket elkísérte a ringhez Madman Fulton, aki már a meccs elején közbe is avatkozott, ezért a bíró kiküldte az arénából. Így kezdetét vehette a mérkőzés, ahol Tommy Dreamer-nek egy jó ideig egyedül kellett helyt állnia, mivel a testvérek nem engedték, hogy cseréljen Rhino-val. Dreamer mielőtt pacsizni tudott volna Rhino-val, még kiosztott egy Superplex-et Dave Crist-nek, majd jött Rhino, aki nekiesett Jake-nek. Dreamer ez után vissza jött a meccsbe és adott egy Cutter-t Dave-nek, majd Rhino bevitt egy Gore-t Jake-nek, ami után ő már nem tudta folytatni a mérkőzést. A meccs után visszament az arénába Madman Fulton, és a Crist testvérekkel közösen megtámadta Dreamer-t és Rhino-t.

Rosemary egy bárban összefutott Johnny Swinger-rel, de hamar ott is hagyta. Swinger bejelentette, hogy jövő héten egy M. Jackson nevű birkózóval fog megküzdeni. 

Kiera Hogan vs. Susie
Kiera Hogan kezdte magabiztosabban a mérkőzést, de nem sokkal később már Susie is felvette a ritmust. Susie tusba fogta Kiera-t, de ő kijött ebből mielőtt a bíró hármat kopogott volna. Ez után Susie felkapta a vállára Kiera-t, és meg akarta csinálni a már jól ismert Panic Switch mozdulatát, de ez nem sikerült neki. Kiera kijött a fogásból, és bevitt egy módosított Swinging Neckbreaker-t ellenfelének, amivel meg is nyerte a küzdelmet.

A szünetben Michael Elgin megkereste a North tagjai-t, és kérte őket, hogy valamelyikük helyett ő lépjen az este folyamán a kötelek közé. Ebbe a csapatbajnokok nem mentek bele, de megígérték Elgin-nek, hogy megtörik Tessa-t és Eddie-t, így könnyedén legyőzheti majd őket a Rebellion eseményen.

A backstage-ben Tenille Dashwood bejelentette, hogy jövő héten meg fog küzdeni Taya Valkyrie-vel.

The North (c) vs. Tessa Blanchard & Eddie Edwards - Impact World Tag Team Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a North formáció kockára tette a csapatbajnoki címét Tessa Blanchard és Eddie Edwards párosa ellen. Tessa átadta a lehetőséget, így Eddie és Ethan Page kezdték a meccset. A korai összhang a meccs egy adott pontján megváltozott Tessa és Eddie között. Tessa úgy gondolta, hogy egyedül is le tudja győzni a North csapat tagjait, és nem pacsizott Eddie-vel. Ez meg is pecsételte a mérkőzés végkimenetelét, Page és Alexander elkapták Tessa-t, és végrehajtották rajt a befejező mozdulatukat, ami után a világbajnok már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Eddie kérdőre vonta Tessa-t, de ez a lányt nem érdekelte, mert szerinte Eddie csak a világbajnoki címet akarja megszerezni. Ekkor Eddie elhagyta a ringet, és megjelent Michael Elgin, aki bevitt egy Elgin Bomb-ot Tessa-nak. Eddie ezt a rámpáról végig nézte, de már nem ment vissza, hogy segítsen Tessa-nak.    

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.