Header Ads

IMPACT! 2020. Április 07. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a North kockára teszi a csapatbajnoki címét Tessa Blanchard és Eddie Edwards párosa ellen, Tommy Dreamer és Rhino kihívja az oVe-t, Chris Bey megküzd Daga-val, valamint Madison Rayne szembenéz Havok-kal.

Egy hete Eddie Edwards szembenézett Josh Alexander-rel egy egyéni mérkőzésen. Akkor a korábbi világbajnok alul maradt Alexander-rel szemben, sőt még a meccs után Tessa-nak kellett segítenie a bajbajutott Edwards-nak. Azon az estén Ethan Page kihívta ezért Tessa-t. Tessa legyőzte Page-t, de Eddie-nek viszonoznia kellett a segítségét, mert a North tagjai megtámadták a világbajnokot. Most Eddie és Tessa összeállnak, és kihívják egy csapatbajnoki címmérkőzésre Ethan Page és Josh Alexander párosát.
A csapatbajnoki címmérkőzésen kívül láthatunk majd még egy Tag Team meccset. Tommy Dreamer és Rhino meg fognak küzdeni a Crist testvérekkel.
Chris Bey nemrég megnyerte első debütáló mérkőzését az Impact Wrestling-nél. Bey következő ellenfele Daga lesz.
Az este folyamán láthatunk egy női mérkőzést is. A szervezet két korábbi Knockouts bajnoka Madison Rayne és Havok fognak összecsapni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.