Header Ads

Ezzel a két világbajnoki történettel megy tovább a WWE

Jelenleg mindenkit az izgathat legjobban, hogy kikhez kerülnek a Money in the Bank táskák, de nem szabad megfeledkeznünk a két világbajnokról sem.
Az Universal Bajnok, Braun Strowman – (Fotó: WWE)
A koronavírus helyzet ellenére is lesz 2020-ban Money in the Bank, méghozzá egy különleges helyszínen a WWE főhadiszállásán. A világbajnoki mérkőzés szerződésért a földszintről fel kell jutni a tetőre, ahol a pankrátorokat várja majd a táska. Ez a szabályrendszer, mind a női, mind a férfi mérkőzésekre igaz. A táska tulajdonosa bárhol és bármikor kihívhatja majd a Raw vagy a SmackDown bajnokát, de lesipuskásként is lecsaphat.

A MITB összecsapások mellett várhatóan mindkét világbajnoki cím terítékre kerül a gálán. Az már biztossá vált, hogy a WWE Universal Bajnok Braun Strowman a korábbi bajnok Bray Wyattel küzd meg. A meccs pikantériája, hogy Strowman még a Wyatt Family részeként debütált a szervezet főrosterén.

A RAW oldalán jelenleg Drew McIntyre a WWE Bajnok, aki várhatóan Seth Rollins ellen teszi kockára az övet. Ez a ma esti adáson derülhet ki.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.