Header Ads

Edge: Tárgyaltam az AEW-val a visszatérésem előtt

Úgy tűnik Edge visszatérése mindenképpen megtörtént volna, ha nem is a WWE-ben, akkor az All Elite Wrestingben, bár a kanadai pankrátor szíve a tárgyalások alatt végig hazahúzott.
Edge a legutóbbi RAW adások egyikén – (Fotó: WWE)
A WWE 24 című dokumentumfilmben, amelyet a Networkön adnak Edge megerősítette a korábbi értesüléseket, melyek szerint tárgyalt az AEW-val. Ezt elsősorban a Wrestling Observer jelentette még jó pár hónappal ezelőtt. Edge elmondta, hogy az All Elite Wrestling megkereste, de ezt követően rögtön Vince McMahon felé fordult, hogy tisztelettudóan tájékoztassa őt a rivális ajánlatáról. Ekkor indultak be igazán a dolgok. 

– Egy másik cég megkeresett és arról érdeklődött, hogy birkózhatok el. Ezen a ponton még nem tudtam, hogy igen. Szóval mielőtt bármit is tettem volna kiderítettem a helyzetemet – kezdte interjújában a kanadai.

Edge nagy elánnal kezdte a Royal Rumble meccset, ahol Roman Reigns-szel is összeakadt – (Fotó: WWE)
Beth Phoenix kiemelte, hogy a férjét öt vagy hat doktor vizsgálta meg, de mindegyik egyértelműen megállapította, hogy Edge nyaka alkalmas a terhelésre.

– Egyetlen egy dolog, amit elmondtam az All Elitenek az volt, hogy először Vince-szel kell beszélnem, ugyanis ő az egész karrierem során segített nekem. Esélyt adott nekem és megkaptam a fontos lehetőségeket – folytatta. Hangsúlyozta, hogy mindenképp személyesen akart McMahonnel beszélni, így szóba se jöhettek a hosszas üzenet váltások.

– Összeülünk és mindent elmeséltem neki. Nem akartam háborút szítani, nem erről szólt. A WWE nem tudta, hogy lehetséges-e a visszatérésem, még én sem tudtam. Vince azt mondta, ennek itt kell megtörténnie ezért menjek el Dr. Maroonhoz és Dr. Bosehoz a szervezet orvosaihoz, akik majd az összes tesztet elvégzik rajtam – zárta a gondolatait Edge.

Végül a vizsgálatok bizonyították, hogy a Rated-R Superstar nyaka kilenc év kihagyás után alkalmas a birkózásra, azonban ezt egy könnyített naptárral teheti meg így part-timerként alkalmazza a WWE.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.