Header Ads

Edge: Büszke vagyok arra amit elértünk, köszönök mindent

Ugyan a WWE Hall of Fame tagja még idén januárban visszatért a ringbe a Royal Rumble gálán, még csak a vasárnapi volt az első egyéni meccse a 2011-es visszavonulása óta.
(Fotó: WWE)
A korábbi WWE Bajnok nagy csatában múlta felül Randy Ortont egy Last Man Standing meccsen a Performance Centerben a WrestleMania 36 második napján. Edge ezelőtt utoljára kilenc éve birkózott egyéniben, amikor Alberto del Rio ellen megvédte a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet a WrestleMania 27-en. A pankrátor az Instagram oldalán számolt be az elmúlt hetek történéseiről.

Ez az én vasárnapom volt, de valójában már két hete felvettük a meccset. Ezzel hivatalosan is elhagytam az önkéntes karantént és újra apa vagyok, miután a WrestleMania 36-on Edge lehettem. Kilenc év eltelte után ez volt az első egyéni meccsem, véleményem szerint a legtermészetesebb tehetségű személlyel, Randy Ortonnal szemben. Örökké büszke leszek arra, amit elértük a furcsa körülmények ellenére. Segített egy negyven perces csatában azután, hogy kilenc évvel ezelőtt visszavonultam. Nem voltam biztos abban, hogy képes vagyok erre, de most már igen.

Dicsérte ellenfele teljesítményét, majd köszönetet mondott a rajongóknak is.

Remélem néztétek a WrestleManiát és képesek voltatok egy rövid időre megfeledkezni a valóvilágban történtekről, még ha csak egy pár órára is. Szeretném mindenkinek megköszönni a pozitív áradatot, amit a WWE 24 dokumentumfilm, a The Second Mountain miatt kaptunk. Szeretném megköszönni az egész csapatnak, akik végig támogattak és valósággá váltották mindezt ami velem történt. Mindenki maradjon biztonságban.

Edge a mérkőzés után nem vonul újra vissza, hiszen több évre szóló szerződést kötött a WWE-vel, amely értelmében egy évben akár öt mérkőzése is lehet. Az újabb szereplését azonban nagyban befolyásolja a koronavírus járvány így nem elképzelhetetlen, hogy legközelebb akkor látjuk, amikor már a nézők is visszatérnek.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.