Header Ads

Christian: Nem hiszem, hogy az orvosok valaha is tisztáznának

A korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok a legújabb interjújában a lehetséges visszatéréséről beszélt, miután azt az országos cimborája, Edge véghezvitte.
Christian Nehézsúlyú Világbajnokként 2011-ben – (Fotó: WWE)
A két kanadai birkózónak azonban teljesen más okokból kifolyólag kellett visszavonulnia. Edge a nyaksérülése miatt hagyta abba 2011-ben, míg Christian az agyrázkódásai miatt 2014-ben. Mindkettejüket az orvosok tiltották el, azonban Edge állapota kilenc év alatt feljavult annyira, hogy visszatérhessen. A Rated-R Superstar nyakcsigolyáját három helyen kellett összefűzni, ilyen műtét után eddig rajta kívül még senki sem lépett ringbe a pankráció világában.

Christian az esetleges visszatéréséről Booker T podcastjében beszélt, de végig azt hangsúlyozva, hogy erre kevés az esély.

Ez egy teljesen más sérülés. Elégedett vagyok azzal, amit elértem a WWE-ben. Szinte minden összejött, amit akartam, kivéve a WrestleMania főmérkőzését. De őszintén hány embernek adódik meg ez a lehetőség? Negyvenhat éves vagyok, agyrázkódásaim voltak. Nem látom már a visszatérés lehetőségét, hiszen az orvosok tiltottak el és nem hiszem, hogy valaha is tisztáznának. 
– fogalmazott Captain Charisma.

Christian valóban büszke lehet a pályafutására, hiszen a WWE-ben kétszer volt nehézsúlyú- és négyszer Interkontinentális Bajnok, nem beszélve a két ECW elsőségéről. Mindemellett a modern tag team birkózás alapjait is letette Edge oldalán, illetve kétszer a TNA csúcsára is felülhetett az NWA Nehézsúlyú Világbajnoki Cím megszerzése után. Utóbbi egykoron a világ egyik legnagyobb presztízsű pankrációs vb aranyának számított.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.