Header Ads

Az AEW radarján szerepel Brock Lesnar 2.0?

Az All Elite Wrestling kommentátora, Jim Ross arra utalt, hogy szerződtethetnek egy futball játékost, akit csak Brock Lesnar második eljöveteleként írt le.
(Fotó: Reddit)
Az AEW újabb kiszemeltje, Parker Boudreaux jelenleg a Közép Floridai Egyetemen tanul, ahol a UCF Knights csapatában játszik támadó pozícióban. Jim Ross, aki nem csak kommentátorként, de tanácsadóként is dolgozik az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb szervezeténél egy olyan videóhoz fűzött hozzászólást, ahol a futballista egy autót tol. Az egyik rajongó úgy fogalmazott, hogy Boudreaux megérdemelne egy WWE-s szerződést. A legendás kommentátor ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy a srác már két éve a radarján van és már nem csak a WWE tehet hasonló ajánlatot.

Parker Boudreauxot sokan Brock Lesnarhoz hasonlítják, amely nem véletlen, hiszen hasonlóak a fizikai adottságai, illetve Lesnar is volt futball játékos. Ross egyébként nagy szerepet játszott abban, hogy a WWE szerződtette annak idején Brock Lesnart, mint ahogyan John Cena, Batista, Randy Orton, és Shelton Benjamin leigazolásában is szerepet vállalt. Ezen tapasztalatait most az All Elite Wrestlingnél kamatoztathatja.

(Forrás: WhatCulture)


1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.