Header Ads

A WWE felkészülten várhatja a Money in the Banket – Több protokollt is bevezettek

Az Amerikai Egyesült Államokban is megállt az élet a koronavírus miatt. A UFC felfüggeszteni kényszerült a műsorait, az AEW előre felvett több heti adást így már csak a WWE próbál hetente frissen jelentkezni.
(Fotó: WWE)
A WWE jelenleg javában dolgozik azon, hogy az elkövetkező napokban a lehető legtöbb tartalmat előre felvegye a Performance Centerben. A PWInsider jelentése szerint ha minden jól alakul, akkor a cégnek lesz elég tartalma a Money in the Bankig.

A WWE igyekszik megvédeni a birkózóinak egészségét, hiszen a Performance Center közelében kibérelt egy szállodát, ahol csak az alkalmazottaikat szállásolják el. A PWInsider információi szerint csak kevesen tartózkodnak egyszerre az adás felvételein, így azok akik nem szerepelnek a hotelban vannak. Az újabb felvételekre a pankrátorok szerdán kezdtek el utazni, illetve azok akik közel laknak a PC-hez személygépjárművel közelítik meg a létesítményt.

A cég a Rawt, a SmackDownt, a Main Eventet, a 205 Live-ot és az NXT-t veszi fel egyszerre. Az olyan kellékeket, mint a ringkötél, a sarokpárna és hasonlók folyamatosan cserélgetik a meccsek és a szegmensek előtt. A pankrátorokat hőmérővel ellenőrzik, illetve mindenkit köteleztek arra, hogy szájmaszkot viseljen, kivéve, ha kamera előtt szerepel.

Azt, hogy pontosan mi lesz a Money in the Bankkel egyelőre nem lehet tudni. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy ez a gála is a Performance Centerben lesz megrendezve. Az eredeti helyszín, a baltimore-i Royal Farms Aréna már korábban bejelentette, hogy náluk május 10-én biztosan nem lesz megtartva a pay-per-view.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.