Header Ads

Visszatér egy estére a TNA!

Tegnap este az Impact Wrestling a közösségi felületein osztotta meg a hírt a rajongóival, miszerint március végén az AXS TV egy órányi TNA felvételt fog leadni a nézőknek.

Fotó: ImapctWrestling
Az április 3-ai WrestleCon rendezvényre az Impact Wrestling igazi különlegességgel készül. A cég visszahozza egy estére a TNA-t, ahol ott lesz pár korábbi birkózójuk is. A TNA: There's No Place Like Home eseményre eddig olyan neveket jelentett be a szervezet mint Chris Sabin, Amazing Red, Chris Harris, Petey Williams, Scott Steiner valamint feltűnik majd az Aces & Eights formáció is, amelyet Mr. Anderson és D'Lo Brown fog képviselni. Mióta a szervezet az Anthem tulajdonában van, a vezetőség próbálta a régmúltat háttérbe szorítani, és egy új irányba mozdította a céget. Hogy a rajongók ne maradjanak TNA tartalom nélkül, elkészült az IMPACT! Plus felület, ahol bármikor vissza lehet nézni a korábbi pillanatokat. Március 31-én viszont egy estére újra feleleveníthetjük a régi szép időket, ugyanis egy órányi TNA felvételt fog leadni az AXS TV a nézőknek, ráhangolódásképp a pénteki eseményre.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.