Header Ads

Új magyar sportcsatornára került a WWE

Az elmúlt félévben a Galaxy4 nevű csatornán élvezhették magyar nyelven a rajongók a WWE-t.
(Fotó: WWE)
Hétfőn a koronavírus helyzet ellenére a terveknek megfelelően elindult Digital Media and Communications Zrt. újabb csatornája, az Arena4. Az új csatorna egyelőre Vodafone-UPC kábelhálózaton kívül elérhető az ittott.tv internetes alapú tévés szolgáltatásában és a Hello Digitalon is.  

Olyan sportjogokat szerzett a vállalat mint például az IndyCar, a MotoGP, az NHL, a Nitro Games, NCAA American College Football Championship, az angol labdarúgó másodosztály (Championship) és a skót Premiership – írja a Media1. Ezen kívül lesz biliárd és sznúker, ökölvívás (KO TV), WWE, MMA, darts, LNH és több más látványos, technikai vagy csapatsport. 

A WWE közvetítési joga gyakorlatilag eddig is a vállaltnál volt, de azt a testvércsatornán, a Galax4-en sugározták. Ezentúl a Raw, a SmackDown és a This Week in WWE című műsorok az Arena4-en lesznek láthatóak. Egyébként egy hét csúszás van az eredeti és az egy óra hosszúságú magyar adások között. Az epizódok magyar kommentátora a HCW igazgatója Turger Dávid azaz a Renegade így biztosítva van a szakértelem a műsorok alatt. A csatorna egyelőre naponta többször ad ismétlést a WWE-ről, de amint elindulnak a kényszer leállás alatt lévő sportágak is, a világ legnagyobb pankrációs szervezete megkapja az állandó műsorsávját.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.