Header Ads

Jushin "Thunder" Liger visszavonult – Beavatják a WWE Hall of Famebe

A japán pankrátornak a 2019-es volt az utolsó teljes idénye a pankráció világában. A pályafutását az idei Wrestle Kingdom gálán zárta le végérvényesen.
(Fotó: WWE)

Jushin "Thunder" Liger csatlakozik Batista, az nWo (Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash és Sean Waltman), a Bella Twins, JBL és a British Bulldog mellé a 2020-as Hall of Fame osztályban. A tervek szerint a ceremóniát április 2-án tartják a floridai Tampában.

A maszkos pankrátor 1984-ben kezdte meg a pályafutását a New Japan Pro-Wrestling égisze alatt, ahol mindössze tizenkilenc esztendősen debütált. Az Amerikai Egyesült Államokba 1991-ben érkezett meg, ahol a WCW-ban szerepelt. A legemlékezetesebb viszálya Brian Pillman ellen volt, de a 90-es évek végéig olyan nevekkel is szembe szállt, mint Rey Mysterio és Dean Malenko.
2015-ben debütált az NXT-ben – (Fotó: WWE)
Az NJPW-ben pályafutása során 11-szer hódította el a IWGP Junior Nehézsúlyú Bajnoki Címet. Közel négy évtizedig elkerülte a WWE ringjét, de 2015-ben végül debütált az NXT-ben, ahol Tyler Breeze-t győzte le a TakeOver: Brooklyn gálán. A pályafutását 2020. január 5-én hagyta abba a Wrestle Kingdom 14-en, a 35 évig tartó karrierje alatt nagyjából 4000 meccsen birkózott.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.