Header Ads

John "Bradshaw" Layfieldet beavatják a WWE Hall of Famebe – hivatalos

A WWE bejelentette, hogy beavatja korábbi világbajnokát a hírességek csarnokába az idei WrestleMania előtt április 2-án.
(Fotó: WWE)
John "Bradshaw" Layfield olyan nevek mellé csatlakozik, mint Batista, Nikki és Brie Bella, és nWo (Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash, Sean Waltman).

JBL karrierje 1995-ben kezdődött el a WWE-ben, amikor Justin "Hawk" Bradshaw néven debütált a szervezetben, majd csatlakozott Ron Simmons mellé akivel megalapította az The Acolytes-t, amelyet később kibővítettek a The Acolytes Protection Agencyre. Ők ketten összesen három tag team bajnoki címet nyertek.
(Fotó: WWE)
Amikor az APA befejezte működését Simmons nem szerepelt tovább a képernyőn, de Bradshaw előtt új lehetőségek nyíltak. 2004-ben debütált az új karakterével, mint John "Bradshaw" Layfield, amivel egy gazdag vállalkozót alakított. JBL az új karakterével olyannyira sikeres lett, hogy elnyerte a WWE Bajnoki Címet, amelyet a 2005-ös WrestleManián vesztett el John Cena ellen. Később elhódította az Interkontinentális és a United States Bajnoki Címeket is, majd a 2009-es WrestleMania 25-t követően visszavonult az aktív birkózástól.

2012-ben tért vissza, mint a szervezet állandó color-kommentátora, így az elkövetkező időszakban a heti adásokon és a pay-per-viewkon hallhatták a rajongók. JBL ettől a szerepkörétől 2017 szeptemberében vált meg, hogy ezentúl a magánéletére és az emberek támogatására koncentráljon, de maradt a WWE kötelékében, mint a szervezet nagykövete.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.