Header Ads

IMPACT! 2020. Március 31. - One Night Only: TNA - Előzetes

A rajongói kéréseknek eleget téve, elhozza az Impact Wrestling egy estére a TNA-t! Az adásban cenzúrázatlanul mond beszédet Scott Steiner, Hernandez kihívja Chase Stevenst, Kid Cash és Johnny Swinger megküzdenek Suicide és Manik párosával, valamint Rhino újra szembenéz Madman Fultonnal.

A TNA-t mint márkanevet már jó ideje nem használja a jelenleg Impact Wrestling néven futó szervezet. Az eredeti 2002-ben alapított cég azonban nem múlt el nyomtalanul, a rajongók többsége még mindig az akkori TNA-s korszakot  részesítik előnyben. A vezetőség ezzel tisztában is van, és úgy döntöttek, hogy eleget tesznek a rajongók kérésének. Ez a speciális egy estére szóló adás az április 3-ai WrestleCon gála felkonferálására készült, amit sajnos a szervezőknek törölniük kellett a kialakult járvány miatt.


Ki ne ismerné a legszabadszájúbb birkózót, Scott Steinert? A legendás Steiner természetesen feltűnik a ma esti adásban, és ahogy azt már tőle megszokhattuk, mikrofont ragad, és őszintén, cenzúrázatlanul el fogja mondani a  gondolatait.


Chase Stevens már múlt héten visszatért a kötelek közé, és megmérkőzött Moose-zal. Ma este a korábbi 3x-os csapatbajnok egy másik korábbi csapatbajnok, az egykori LAX frontembere Hernandez ellen lép a szorítóba.


Kid Kasht azt hiszem nem kell bemutatni a régi TNA nézőknek. A korábbi X-Division és csapatbajnok ma este visszatér egy csapatmérkőzés erejéig Johnny Swinger társaként. Kid Kash és Swinger ellenfelei a múlt héten visszatérő Suicide és TJP lesznek. TJP nem mellesleg a korábban használt Manik karakterével lép a kötelek közé.


A speciális egy órás adásban még egy egyéni mérkőzést megnézhetünk, ugyanis tovább folytatódik a viszály a korábbi világbajnok Rhino és az oVe frontembere, Madman Fulton között.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.