Header Ads

IMPACT! 2020. Március 31. - Előzetes

A ma esti már Atlantában rögzített IMPACT! adásban Sami Callihan üzenni fog az Impact Wrestling vezetőségének, Eddie Edwards megküzd Josh Alexanderrel, tájékoztatja a rajongókat Rich Swann az állapotáról, valamint Moose elmondja a véleményét a TNA-ről.

Nem rég megtudhattuk, hogy Sami Callihan az ICU hacker, aki több héten keresztül félbeszakította az adásokat. Sami a Ken Shamrock elleni támadása után, azt hiszi, hogy ő irányítja az adásokat, és ezt ma meg is üzeni a vezetőségnek.
Eddie Edwards megkapta a lehetőséget, hogy megküzdjön Tessa Blancharddal a világbajnoki címért. Ez a mérkőzés még várat magára, Eddienek addig még lesz egy megmérettetése az aktuális csapatbajnok Josh Alexander ellen.
Rich Swann még az év elején szenvedett bokasérülést. A korábbi X-Division bajnok állapotáról azóta nem sokat tudhatunk, de ma este Swann egy az otthonában adott interjúban tájékoztatni fogja a rajongókat.
Moose nagyon nem örül neki, hogy egyre több régi TNA-s birkózó bukkan fel az Impact Wrestlingnél. Egy hete Suicide megtámadta Moose-t, aki ezt nem hagyja szó nélkül, és elmondja a véleményét a TNA-ről.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.