Header Ads

IMPACT! 2020. Március 3. - Valami nem stimmel - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban TJP és Fallah Bahh egy tét nélküli küzdelemre hívta a North-ot, Petey Williams szembenézett Moose-al, Joey Ryan újra kiállt Acey Romero ellen, megküzdött egymással Su Yung és Havok, folytatódott a Gut Check tehetségkutató sorozat, valamint Taya Valkyrie világbajnoki címmérkőzést kért Tessa Blanchard-tól.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The North (c) vs. TJP & Fallah Bahh - Non Title Match
Az aktuális csapatbajnok North valamint TJP és Fallah Bahh párosának összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. Miután TJP és Fallah Bahh legyőzte egy egyéni mérkőzésen Ethan Page-t és Josh Alexandert, kértek egy tét nélküli küzdelmet az aktuális csapatbajnokoktól. Page és Alexander megpróbálták félre állítani TJP-t, hogy végrehajtsák a befejező mozdulatukat Bahh-n. Ez azonban nem sikerült nekik, mivel TJP még időben közbe tudott avatkozni, és egy Sunset Flip után kikopogtatta Josh Alexander-t.

Gabby Loren megkérdezte Tessa Blanchard-tól, hogy készen áll-e a Taya Valkyrie elleni címmérkőzésére. A bajnok elmondta, hogy kész kiállni Taya ellen, ekkor azonban Eddie Edwards lépett oda hozzá. Eddie elmondta Tessa-nak, hogy tiszteli őt, de ha jövő héten legyőzi Michael Elgin-t, és megtartja a Call Your Shot trófeáját, akkor a Hard to Kill PPV-n ki fogja hívni egy világbajnoki címmérkőzésre, persze ha az este folyamán ő marad a bajnok. Tessa elfogadta Eddie kihívását.

Moose vs. Petey Williams
Egy hete megtudhattuk, hogy Petey Williams is jelen lesz az április 3-ai TNA gálán, ami nem tetszett Moose-nak, és kihívta egy mérkőzésre a korábbi X-Division bajnokot. Petey többször is végre akarta hajtani a Canadian Destroyer mozdulatát Moose ellen, de ez nem sikerült neki. Moose hamar fordítani tudott, és a No Jackhammer Needed Spear finisherével pontot tett a mérkőzés végére. 

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Amazing Red megszerezte az X-Division bajnoki címet Kid Cash legyőzésével.

Madison Rayne ellátogatott a Gut Check edzőtáborba, hogy megnézze a tehetségeket. Kiera Hogan is megjelent az edzőteremben, akibe bele kötött egy fiatal lány. Madison ezt a lányt emelte ki a többiek közül.

Joey Ryan vs. Acey Romero
Joey Ryan kihagyta a már jól megszokott olajzós ceremóniáját, sőt meggondolta magát a "Touch It"-al kapcsolatban is. Egyedül a Sweet Tooth Music mozdulatát akarta végrehajtani Acey ellen, de ez nem sikerült neki. Romero ekkor megérintette Joey-t ott lent, de a Dick Flip mozdulat is elmaradt. Ezt kihasználta Acey, és ráugrott Joey-ra egy könyökössel, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Joey felkereste RVD-t és Katie Forbes-t, hogy folytassák a beszélgetést, amit egy hete elkezdtek a rajongói üzenetekkel kapcsolatban. 

Johnny Swinger és Glenn Gilbertti kihívták egy 2-1 Handicap mérkőzésre Willie Mack-et, aki ezt el is fogadta. 

Su Yung vs. Havok - No DQ Match
Havok rögtön a gong után nekiesett Su Yung-nak, majd nem sokkal később a két lány a ringen kívül találta magát. Visszatérve a kötelek közé Havok és Su előbb székekkel estek egymásnak, majd előkerült egy kötél is. Havok meg akarta ütni Su-t egy bambuszbottal, de a korábbi női bajnok ekkor egy vörös Mist-tel lefújta ellenfelét. Ezt követően Su Yung a kötelet és a véres kesztyűjét használva feladásra tudta kényszeríteni Havok-ot. A meccs után megjelentek az arénában Su Yung udvarhölgyei egy koporsóval. Yung belefektette Havok-ot a koporsóba, de a tetejét már nem tudta rázárni, mivel a lány még időben el tudott menekülni.

Jimmy Jacobs felkereste a színfalak mögött Rosemary-t, aki nem volt elégedett Su Yung és Havok mérkőzése után.

Johnny Swinger & Glenn Gilbertti vs. The Deaners
Az új formáció tagjai, Glenn Gilbertti és Johnny Swinger végig csalással próbálta legyőzni a Deaner-s formációt. Cody miután egyedül maradt Swinger-rel a ringben, legyőzte őt a Deaner DDT mozdulatával. A meccs után az ICU Scan the Code felirat jelent meg a kijelzőn. 

A szünetben megnézhettünk egy rövid videót Tenille Dashwood-ról, majd folytatódott a Gut Check tehetségkutató, ahol Scott D'Amore-nak és John E. Bravo-nak meggyűlt a baja az egyik résztvevővel, név szerint Tony Gunn-nal. 

Tessa Blanchard (c) vs. Taya Valkyrie - Impact World Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Tessa Blanchard kockára tette a világbajnoki címét Taya Valkyrie ellen. A két lány tavaly januárban még a Knockouts Championship címért küzdött meg egymással, akkor Taya elhódította az övet Tessa-tól. Most egy évvel később Taya-nak hiába volt a segítségére John E. Bravo, Tessa jobbnak bizonyult nála. A bajnok előbb a ring sarkához lökte ellenfelét, majd a Buzzsaw DDT után kikopogtatta Taya-t, amivel sikeresen megvédte az Impact World Championship címét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.