Header Ads

IMPACT! 2020. Március 3. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Tessa Blenchard kockára teszi a világbajnoki címét Taya Valkyrie ellen, Su Yung kihívja egy No DQ mérkőzésre Havok-ot, a North megküzd TJP és Fallah Bahh párosával, Petey Williams szembenéz Moose-al, Joey Ryan visszavágót kér Acey Romero-tól, valamint folytatódik a Gut Check tehetségkutató sorozat, ahova ezen a héten Madison Rayne is ellátogat.

Taya Valkyrie egy hete beváltotta az ígéretét amit még az után tett, mikor Tessa Blanchard megszerezte a világbajnoki címet. Taya megtámadta Tessa-t, és kihívta őt egy világbajnoki címmérkőzésre.
Su Yung pár héttel ezelőtt visszatért Rosemary-nek köszönhetően. A korábbi női bajnok azóta bosszút forral, és először James Mitchel-t küldte vissza az Élőhalott Birodalomba. A következő kiszemeltje Havok, akit ki is hívott egy No DQ mérkőzésre.
Pár hete Fallah Bahh Ethan Page-t, TJP pedig Josh Alexander-t győzte le egy egyéni mérkőzésen. Az új páros tagjai ezzel egyel közelebb kerültek a csapatbajnoki címekhez, ma este pedig ki is hívják egy tét nélküli küzdelemre az aktuális csapatbajnok North-ot.
Április 3-án a cég vissza hozza egy estére a TNA-t az idei WrestleCon rendezvényen. A gálán ott lesz Petey Williams is, ami nagyon nem tetszett Moose-nak. Moose nem örül, hogy újra elő került a TNA név, és Petey Williams fellépésének, így ki is hívta egy mérkőzésre a korábbi X-Division bajnokot.
Az este folyamán kötelek közé fog lépni Joey Ryan is, akinek újra Acey Romero ellen kell bizonyítania.
A múlt heti adásban visszatért a Gut Check tehetségkutató sorozat. Scott D'Amore és John E. Bravo továbbra is a jövő tehetségét keresi.
Madison Rayne is szeretne lehetőséget adni fiatal birkózóknak. A lány ezen a héten ellátogat a Gut Check tehetségkutató táborba, hogy ott folytassa a Golden Opportunity sorozatát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.