Header Ads

IMPACT! 2020. Március 24. - Suicide - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban megtudhattuk ki lett a kötelező kihívója az X-Division bajnoki címnek,  Moose megmérkőzött Chase Stevenst, a Reno Scum megküzdött a Rasclazzal, Rhino és Sabu szembenézett az oVevel, Tessa Blanchard és Eddie Edwards kihívta Michael Elgin és Taya Valkyrie párosát, valamint Su Yung és Havok visszatértek az Élőhalott Birodalomba.A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Willie Mack vs. Chris Bey vs. Acey Romero vs. Daga vs. Rohit Raju vs. Jake Crist vs. Trey vs. Cousin Jake - X-Division No. 1 Contender Scramble Match
Az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogáért zajló Scramble mérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás. A nyolc birkózó rögtön egymásnak is esett, majd a ringben maradt Chris Bey és Trey feszült egymásnak. Ezt követően többen is kiugrottak a kötelek közül, többek között Acey Romero is bemutatott egy Suicide Dive-ot a rajongóknak. Jake Crist és Cousin Jake ment vissza elsőként a ringbe, ahol a Deaners formcáió tagja tushelyzetbe került az oVe frontemberével szemben, de ezt Willie Mack megakadályozta és ráugrott a földön fekvő Jake-re egy Six Star Frog Splash-sel. Willie ezzel megnyerte a mérkőzést, és a vele járó kötelező kihívó jogot Ace Austin X-Division bajnoki címére.

A backstageben Dave Crist felkészítette Madman Fultont az esti mérkőzésükre. Jake Crist is csatlakozott hozzájuk, aki aggódik Sami miatt, és nem érti, hogy miért nem beszélt velük már hónapok óta az oVe vezetője. Dave szerint Sami nem árulja el soha a családját. 
 
Chase Stevens vs. Moose
A korábbi 3x-os csapatbajnok Chase Stevens a gong után mindjárt neki esett Moosenak. Chase azonban hiába kezdte jobban a mérkőzést, Moose fordítani tudott, és egy No Jackhammer Needed Spearrel legyőzte Stevenst. Moose a meccs után egy székkel megtámadta Chaset, amit Scott D'Amore nem nézett tétlenül, és bejött az arénába. D'Amore figyelmeztette Moose-t, hogy hiába nem kedveli a régi TNA-s srácokat, egy újabb közelít felé, ehhez elég csak megfordulnia. Moose megfordult, és egy közkedvelt karakterrel, Suicideddal találta szemben magát, aki meg is támadta őt.

Rosemary újra egy bárban gondolkodott az élet nagy kérdésein, és megkérdezte a csapost, mitől ilyen boldog mindig. Szerinte az emberek mindig a bosszút keresik, ahogy ő is, amiért elvesztette a barátnőjét. Rosemaryhez csatlakozott a bárban Raven, aki szerint mindig maradnak megválaszolatlan kérdések. Raven a Tommy Dreamerrel való kapcsolatát hozta fel példának.

A színfalak mögött Ace Austin és a Reno Scum tagjai elsőként gratuláltak Willie Macknek a győzelméhez. A beszélgetést Johnny Swinger zavarta meg, aki még mindig csalódott Mack miatt, és ha megnyeri az X-Division bajnoki címet, akkor elsőként akarja kihívni egy mérkőzésre.

Reno Scum vs. Rascalz
A Reno Scum tagjai meg sem várták a gongot, máris nekiestek Dez és Wentz párosának. Adam és Luster előbb félre állították Wentzet, majd közösen támadták meg Dezt. Wentz miután visszatért a kötelek közé, próbált segíteni a csapattársának, de rövidesen újra a ringen kívül találta magát, Adam és Luster pedig közösen legyőzték Dezmondot.
 
A szünetben egy rövid Tenille Dashwood promo videó után, az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy az LAX legyőzte a Team 3D-t a 2008-as Sacrifice PPV-n.

A visszatekintő rovat után a CancelCulture és a Deaners csapat üzent egymásnak videó formájában.

Az adást megzavarta Sami Callihan, aki üzent Ken Shamrocknak. Sami tudatni akarja a világgal, hogy ő mindent lát.

Dave Crist & Madman Fulton vs. Rhino & Sabu
Dave és Sabu kezdték meg a mérkőzést, majd az ECW legenda cserélt Rhinoval, aki nekiesett Fultonnak és hamar a ringen kívül találták magukat. Sabu ekkor egy székkel megtámadta Fulton-t, amit később Dave is akart használni, de a bíró ezt nem hagyta neki. Ezt kihasználta Rhino, és leterítette Dave Cristet egy Goreral, amivel meg is nyerte a csapatának a mérkőzést.

Su Yung vs. Havok
Su Yung és Havok visszatértek az Élőhalott Birodalomba, azon beül is egy szobába, ahol már James Mitchell várta őket. A két lány a szobában egymásnak esett, amit Michell elégedett mosollyal az arcán konstatált. Mitchell a meccs egy adott pontján közbeavatkozott, amikor is Su Yung felülkerekedett Havokon. Havoknak megpróbált segíteni számos földön túli lény, viszont amikor ő került volna fölénybe, Mitchell újra közbeavatkozott, és száműzte a két lány az Élőhalott Sivatagba.

Tessa Blanchard & Eddie Edwards vs. Michael Elgin & Taya Valkyrie
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Tessa Blanchard újra szembenézett Taya Valkyrievel, Eddie Edwards pedig Michael Elginnel, csak most egy csapatmérkőzés keretein belül. Tessa és Eddie hamar megtalálták a közös hangot, és jól együtt tudtak dolgozni egymással. A meccs egy adott pontján Tessa végre akarta hajtani a Magnum mozdulatát Elginnen, de Big Mike elkapta a világbajnokot, és egy Powerbombbal nekivágta Eddienek. Tessa ettől nem hátrált meg, és bevitt egy Reverse Hurricanranat és egy Tornado DDT-t Elginnek. Taya ekkor eltváolította a ringből Tessat, így Elgin már boldogulni tudott Eddievel. A szokásos Buckle Bomb és Elgin Bomb finisher után Big Mike kikopogtatta Eddiet.

Az adás az Élőhalott Sivatagban folytatódott. Su Yunghoz és Havokhoz megérkezett Rosemary, aki segített visszajutni a két lánynak az Élőhalott Birodalomba. A szobában Su Yung bosszút akart állni James Mitchellen, de Havok kivette a kezéből a kést, és ő szúrta le a Sinister Ministert, ezzel végetvetve a természetfölötti háborúnak. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.