Header Ads

IMPACT! 2020. Március 24. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Tessa Blanchard és Eddie Edwards megküzd Michael Elgin és Taya Valkyrie párosával, megtudhatjuk ki lesz az X-Division bajnoki cím következő kihívója, a Reno Scum összecsap az Rascalzzal, Rhino és Sabu kiállnak az oVe ellen, Chase Stevens szembenéz Moose-zal, valamint Su Yung és Havok visszatérnek az Élőhalott Birodalomba.

Tessa Blanchard nemrég kockára tette a világbajnoki címét Taya Valkyrie ellen. Tessa a mérkőzés során megvédte a címét, de most újra szembe fog nézni Tayaval, méghozzá egy csapatmérkőzésen. Tessa csapattársa Eddie Edwards, Taya partnere pedig Michael Elgin lesz.
Ace Austin hamarosan meg kell hogy védje az X-Division bajnoki övét, amire több birkózó is szemet vetett. Cousin Jake, Daga, Acey Romero, Willie Mack, Rohit Raju, Chris Bey és Jake Crist ma este összecsap egymással a kötelező kihívó jogért.
A ma esti epizódban a Rascalz csapat is a kötelek közé fog lépni, ellenfeleik pedig a Reno Scum lesznek.
Sabu két hete segített Rhino-nak az oVe ellen, most pedig újra visszatér a ringbe. Rhino és Sabu kiállnak Dave Crist és Madman Fulton párosa ellen.
A korábbi 3x-os csapatbajnok Chase Stevens múlt héten feltűnt az Impact Wrestling-nél, amire Moose le is csapott. Moose megtámadta Stevenst, majd kihívta őt egy mérkőzésre.
Az este folyamán folytatódik a viszály Su Yung és Havok között. A két lány visszatér az Élőhalott Birodalomba, hogy ott küzdjenek meg egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.