Header Ads

IMPACT! 2020. Március 17. - Megtiszteltetés - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban TJP és Fallah Bahh kihívta egy csapatbajnoki címmérkőzésre a Northot, debütált Chris Bey, megtudhattuk ki nyerte a Gut Check tehetségkutatót, stílust váltott Joey Ryan, kötelek közé lépett Kiera Hogan, Daga szembenézett Jake Cristtel, valamint óriási megtiszteltetés érte Ken Shamrockot.


A teljes adás itt és itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Ken Shamrock arénához való megérkezésével, és Scott D'Amore biztonsági intézkedésével kezdődött az eheti IMPACT! adás.

The North (c) vs. TJP & Fallah Bahh  - Impact World Tag Team Championships Match
Fallah Bahh és TJP két hete legyőzte a North formációt egy tét nélküli küzdelemben, így most a bajnok csapat tagjai kénytelenek voltak kockára tenni a címeiket. Ethan Page és Josh Alexander először megpróbálták félre állítani TJP-t, hogy mindketten Bahh-ra koncentrálhassanak. TJP viszont nem adta fel, visszatért a ringbe, és szorító fogásba fogta Page-t, aki fel is adta volna a mérkőzést, de ezt a bíró nem látta, mivel Alexander fellökte a játékvezetőt. A meccs így folytatódott, a csapatbajnokok pedig változtattak a stratégiájukon, és Bahh-t tették parkolópályára, hogy közösen kiszámoltassák TJP-t, miután bevitték neki a The Northern Assault mozdulatukat.

A SlamTown háziasszonyaival folytatódott az adás. Taya Valkyrie bemutatta a barátnőinek Rosemaryt, akikkel közös italozásba kezdtek.

Chris Bey vs. Damian Drake
Az Impact Wrestling új igazolása, Chris Bey érkezett az arénába, hogy megvívja debütáló mérkőzését Damian Drake ellen. Bey könnyedén vette az első akadályt, megmutatott pár mozdulatot az ellenfele ellen, majd a Bey-Mous finisherével pontot tett a mérkőzés végére.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Ken Shamrock világbajnoki címszerzését.

Alisha Edwards felkereste Jordynne Gracet, hogy csatlakozzon a LockDown gálán a csapatához.
(A gálát elhalasztják egy későbbi időpontra)

Tenille Dashwood rövid promo videója után Gabby Loren meginterjúvolta Chese Stevenst. A beszélgetést Moose zavarta meg, aki belekötött a korábbi 3x-os csapatbajnokba, ami után a felek egymásnak is estek.

Elérkeztünk a Gut Check tehetségkutató sorozat végéhez. A döntőbe Jackson Stone és Tyler Tirva jutottak be, akiknek meg kellett küzdeniük egymással. A mérkőzést, és így a tehetségkutatót Jackson Stone nyerte, aki ezzel kapott egy szerződést az Impact Wrestling-től.

Tessa Blanchard leült beszélgetni Jimmy Jacobsszal. Tessa elmondta, hogy megvédte a világbajnoki címét Ace Austin és Taya Valkyrie ellen, a Rebellion PPV-n pedig meg fogja ezt ismételni Eddie Edwards és Michael Elginnel szemben is.

Cancel Culture vs. The Deaners
Joey Ryan érkezett elsőként az arénába egy teljesen új karakterrel, akit RVD és Katie Forbes követett. Joey bemutatta az új Cancel Culture formációt, majd elmondta, hogy nem fogja többet használni a Dick Flip mozdulatát és a azokat a dolgokat amik kiverték a biztosítékot a rajongók szemében. Az új csapat bemutatkozása után megérkeztek a Deaners fiúk és elkezdődött a mérkőzés. Ryan egy Superkick-el a földre küldte Cody Deaner-t, akinek elterelte Katie Forbes a figyelmét. Ezt RVD kihasználta és ráugrott egy Five Star Frog Splashel a földön fekvő Codyra, aki ez után már nem tudta folytatni a meccset.

Gabby Loren megkérdezte Ken Shamrocktól, hogy tudja-e hogy, mit akar tőle a vezetőség. Shamrock elmondta, hogy nem tudja, csak megkeresték, de fogalma sincs róla, hogy mit akarnak vele közölni.

Ace Austin felkereste Willie Macket, és elmondta neki, hogy azért segített neki múlt héten, mert szeretne vele egy csapatot alkotni, hogy az X-Division bajnoki öv mellé megszerezhesse a csapatbajnoki címet is. Willie elutasította Austin ajánlatát, mert neki Rich Swann a csapattársa, majd hozzá tette, hogy jövő héten meg akarja szerezni a kötelező kihívó jogot Ace X-Division bajnoki címére.

Kiera Hogan vs. Lacey Ryan
Lacey Ryan két hete belekötött Kiera Hoganbe a Gut Check tehetségkutató táborban, most pedig ki is hívta egy mérkőzésre. Lacey bizonyította a tehetségét Jordynne Grace ellen, és most is megmutatta a tudását a ringben. A siker viszont most is elmaradt, Kiera egy Roundhouse Kick után kikopogtatta ellenfelét.

Su Yung a színfalak mögött talált egy levelet, amiben James Mitchell üzent neki. Su Yung és Havok jövő héten visszatérnek az Élőhalott Birodalomba, és ott küzdenek meg egymással.

Jake Crist vs. Daga
Az este utolsó mérkőzését Jake Crist és Daga vívta egymással. Daga többször is tusba tudta fogni ellenfelét, de Jake kitartó volt, és egy hatalmas Cutterrel válaszolt Daganak. Daga ezt követően bevitt egy Tiger Drivert Jakenek, ami után ő már nem tudta folytatni a meccset.

A szünetben a biztonságiak elkaptak egy fickót, akiről azt gondolták, hogy ő áll a hacker támadások mögött, és szóltak Scott D'Amorenak. D'Amore tisztáznia a helyzetet, mivel a biztonságiak Ryan Caget tartották fel.

Az eset után Josh Mathews fel ment a ringbe, és kérte Ken Shamrockot, hogy jöjjön az arénába. Shamrock megérkezett, akit a rajongók nagy örömmel fogadtak. Josh megköszönte Shamrocknak az elmúlt éveket, és bejelentette, hogy az idei Bound for Glory gálán őt avatják be a Hall of Fame részlegükbe. A Ken Shamrocknak készített videó összeállítást végül az ICU felirat zavarta meg, majd elsötétült az aréna, és megjelent Sami Callihan. Sami megtámadta Shamrockot, majd eltűnt a ringből.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.