Header Ads

IMPACT! 2020. Március 10. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban utoljára küzd meg egymással Michael Elgin és Eddie Edwards a Best of Five Series sorozatban, a Desi Hit Squad tagjai kihívják a Rascalz-t, Rhino szembenéz Madman Fulton-nal, Willie Mack kiáll Johnny Swinger és Glenn Gilbertti párosa ellen, valamint Madison Rayne válaszolni fog Jordynne Grace kihívására.

Eddie Edwards és Michael Elgin Best of Five Series sorozata ma este véget ér. A jelenlegi állás 2-2 a két birkózó között így az utolsó küzdelmükön dől el, hogy kié lesz a Call Your Shot trófea.
A Desi Hit Squad tagjai közelebb szeretnének kerülni a csapatbajnoki címekhez, és ennek érdekében kihívják egy mérkőzésre a Rascalz csapatot.
Az este folyamán a kötelek közé fog lépni Rhino, akinek az ellenfele Madman Fulton lesz.
Mivel Johnny Swinger nem tudta meggyőzni Willie Mack-et, hogy legyen a csapattársa, új partnert kellett keresnie maga mellé. Johnny egy hete összeállt Glenn Gilbertti-vel, és kihívta egy 2-1 Handicap mérkőzésre Willie-t, aki el is fogadta a kihívást.
Jordynne Grace miután elhódította a Knockouts Championship címet Taya Valkyrie-től, elmondta, hogy ő bárki ellen kész megvédeni a bajnoki övét. Madison Rayne rögtön talált is egy ellenfelet a bajnoknak, akit Jordynne könnyedén legyőzött. Madison azóta a Gut Check edzőtáborban is járt, hogy felkutasson olyan fiatal tehetségeket, akikkel legyőzheti Jordynne-t, így ez a sztori is folytatódik a ma esti epizódban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.