Header Ads

IMPACT! 2020. Március 10. - Döntetlen - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Rhino szembenézett Madman Fulton-nal, a Desi Hit Squad kihívta a Rascalz-t, Jordynne Grace kockára tette a bajnoki címét Lacey Ryan ellen, Willie Mack megküzdött Johnny Swinger és Glenn Gilbertti párosával, valamint eldőlt ki hívhatja ki Tessa Blanchard-ot a Rebellion PPV-n Michael Elgin és Eddie Edwards közül.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Madman Fulton vs. Rhino
Madman Fulton és Rhino összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. Fulton-t elkísérték az arénába a Crist testvérek is, akiket kizavart az arénából a bíró, mielőtt segíteni tudtak volna a társuknak. A két birkózó küzdelme nem tartott sokáig, Madman ráakart ugrani az ellenfelére a ring sarkából, de elhibázta. Ezt Rhino kihasználta és bevitt egy Gore-t Fulton-nak, amivel megnyerte a mérkőzést. A meccs után a Crist testvérek visszajöttek az arénába, és megtámadták Rhino-t. Ekkor egy pillanatra elsötétültek a fények, és megjelent Sabu, aki segített Rhino-nak az oVe tagjai ellen.

Tessa Blanchard elmondta Gabby Loren-nek, hogy meg fogja nézni Michael Elgin és Eddie Edwards mérkőzését, és a győztes ellen kockára fogja tenni a világbajnoki címét a Rebellion PPV-n.

Desi Hit Squad vs. Rascalz
Rohit Raju és Mahabali Shera kihívták egy mérkőzésre Dez-t és Wentz-t, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek a csapatbajnoki cím megszerzéséhez. Az átütő siker most is elmaradt, pedig az indiai formáció kezdte dominánsabban a küzdelmet. Dez és Wentz azonban fordítani tudott, és miután félre állították Rohit-ot, mindketten ráugrottak a földön fekvő Shera-ra, aki ez után már nem tudta folytatni a meccset.

A színfalak mögött Katie Forbes megszabadult a provokatív ruháitól. Ezt a Deaners csapat tagjai látták, és kérdőre vonták Katie-t. Joey Ryan elmondta a srácoknak, hogy ez Katie döntése, majd kihívta őket egy mérkőzésre. Joey megkérte RVD-t, hogy legyen a csapattársa a Deaners elleni mérkőzésen.

Jordynne Grace vs. Lacey Ryan - Knockouts Championship Match
Madison Rayne egy hete a Gut Check táborban felfedezte Lacey Ryan-t, akit most ki is állított Jordynne Grace ellen. Az új lány bemutatkozása elég meggyőző volt, Lacey fel tudta venni a tempót az aktuális női bajnok ellen. Lacey többször is tusba tudta fogni az ellenfelét, de végül Jordynne a Grace Driver finisher-ével pontot tett a meccs végére, amivel megőrizte a Knockouts Championship címét. 

Fallah Bahh elmondta az öltözőben TJP-nek, hogy ha újra legyőzik a North-ot, akkor ők lesznek az első Filipino csapatbajnokok.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Chris Sabin X-Division bajnoki címszerzését még 2004-ből.

A visszatekintő rovat után megjelent a backstage-ben Chris Sabin, akit meg is interjúvolt Gabby Loren. A beszélgetést Moose szakította félbe, aki az áprilisi TNA gálán a King of the Mountain mérkőzésen fog a kötelek közé lépni. Sabin elmondta ennek a mérkőzésnek a szabályait Moose-nak, ugyanis ő lesz a meccs speciális bírója.

Taya Valkyrie egy bárban szomorkodott, amiért mindent elveszített az utóbbi időben. Taya-hoz csatlakozott Rosemary, aki felidézte Bunny (Allie) elvesztését.

Az adásban újra megjelent az ICU Scan the Code jelenség, és aki ez mögött áll, az meghackkelte az Impact Wrestling Twitter fiókját.

Glenn Gilbertti & Johnny Swinger vs. Willie Mack
A bíró a meccs elején átmotozta a birkózókat, és megtalált egy boxer-t Johnny Swinger-nél. Gilbertti is hozott magával egy fegyvert, de ezt nem találta meg nála a bíró, így többször is használni tudta azt Willie Mack ellen. Mack-nek meggyűlt a baja az újdonsült csapattal, de egyszer csak nem várt segítséget kapott. Mack-nek az aktuális X-Division bajnok, Ace Austin érkezett a segítségére. Ace a Fold mozdulatával leterítette Gilbertti-t, akire ezt követően Mack rá tudott ugrani a Six Star Frog Splash-el, amivel meg is nyerték a mérkőzést.

A színfalak mögött Su Yung megtámadta Havok-ot, és belerakta egy koporsóba.

Gilbertti és Swinger a mérkőzésük után összevesztek egymással, aminek a vége az lett, hogy Glenn kilépett a csapatból.

Scott D'Amore és John E. Bravo továbbra is a jövő Impact Wrestling birkózóját keresi a Gut Check tehetségkutatóban.

Michael Elgin vs. Eddie Edwards - Best of Five Series - Final Match
Az este főmérkőzését Michael Elgin és Eddie Edwards vívta egymással. A két birkózó a Best of Five Series sorozat utolsó küzdelmén a végsőkig elment. Eddie egészen hihetetlen módon ki tudott jönni a tusból az Elgin Bomb után is. Ez után Big Mike véletlenül leütötte a bírót, amit Eddie kihasznált, és bevitt Elgin-nek egy Boston Knee Party rúgást. Ekkor egy második játékvezető érkezett az arénába. Végül Elgin egy szorító fogásba fogta Edwards-ot, de a bíró Big Mike-ra kezdett számolni mert az ő válla volt a földön. Mielőtt a bíró hármat kopogott volna, Eddie jelezte, hogy feladja a mérkőzést, amit a másik játékvezető észre is vett. Így mindkét bíró mást mondott, amire Scott D'Amore bejött az arénába, hogy tisztázza a kialakult helyzetet. A felek nem tudták eldönteni, hogy ki nyerte a mérkőzést, így megjelent Tessa Blanchard, aki mindkettőjük ellen kész kockára tenni a világbajnoki címét. A Rebellion PPV főmérkőzése ezek után Michael Elgin vs. Eddie Edwards vs. Tessa Blanchard összecsapásra módosult.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.