Header Ads

Goldberg üzent a kritikusoknak

A regnáló Universal Bajnok szervezet "The Bump" című saját gyártású műsorának volt a vendége, amelyben visszatekintett az elmúlt hetek történéseire és beszélt a jövőről is.
(Fotó: WWE)
Goldberg a szaúdi Super ShowDown gálán nyerte meg az Universal Bajnoki Címet, amelyhez a "The Fiend" Bray Wyattet győzte le. Az 53 esztendős legenda azóta sok olyan kritikát kapott, amely arról szól, hogy már eljárt felette az idő, továbbá sokan azt állítják, hogy tönkre teszi a fiatalok karrierjét, hiszen elveszi tőlük a helyet. A bajnok reagált az őt érő kritikákra.

– Nagyon szeretném a kritikusaimtól látni azt amit én is csinálok, legyenek akárhány évesek, de különösen az 53 éveseket. Igennel válaszoltam egy telefonhívásra és tettem, amit tennem kellet, készen kellett állnom nagyon rövid idő alatt. Szerencsére sikerült megcsinálnom. Most a következő meccsemre készülök, ezúttal a felkészülésre nem három, hanem négy hét áll a rendelkezésemre – fogalmazott Goldberg.

Hozzátette: hitt abban, hogy még tudt olyan szinten birkózni mint régen vagy legalább is elfogadható szinten. Goldberg azt is kiemelte, hogy ha kihívások elé állítják azokat igyekszik elfogadni, így nem mondhatott nemet, akkor amikor visszahívta a WWE. A négyszeres világbajnok következő ellenfele Roman Reigns lesz a WrestleMania 36-on.

2 megjegyzés:

 1. Na azért...
  goldberg jackhammer? Ez mi volt??
  Nézzük már vissza wcw pl Giant ( big show )
  Féle jackhammert.
  Semmi félelem nem volt benne felemelte s tartotta s bumm.
  Most ez volt Jackhammer???
  Azért ezt ne...
  Vicc volt nem.jackhammer...
  De, ez így jó....
  Oké...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.