Header Ads

Az Impact Wrestling beavatja Ken Shamrockot a Hall of Fame-be

Az eheti IMPACT! adásban Josh Mathews egy beszélgetésre hívta a ringbe Ken Shamrockot, és elmondta neki, hogy a szervezet idén őt avatja be a Hall of Fame részlegébe.
Fotó: ImpactWrestling
Ken Shamrock a 90-es évek elején kezdte meg profi birkózói, és a kevert harcművészeti karrierjét.  Shamrock megjárta Japánt, a WWF-t és birkózott számos független szervezetnél. Az 56 éves Shamrock 2002-ben debütált az akkori TNA szervezetnél, ahol egy éves szerződést kötött a céggel. Shamrock rögtön be is írta magát a szervezet történelmébe, ugyanis ő lett az első nehézsúlyú világbajnoka a cégnek. Shamrock egy rövid időre visszatért a TNA-hez 2004-ben, de továbbra is a UFC élvezett nála elsőbbséget, ahol be is avatták a Hall of Fame-be. Kent tavaly megkereste az Impact Wrestling, és ő elfogadta az ajánlatukat. A korábbi világbajnok fellépett a Bound for Glory PPV-n, majd pár mérkőzés erejéig még feltűnt a heti adásokban. Ken Shamrock az idei Bound for Glory PPV-n kerül majd be a hírességek csarnokába, ahova eddig Sting, Kurt Angle, a Team 3D, Jeff Jarrett, Earl Hebner, Gail Kim és Abyss lettek beavatva. 

Az Impact Wrestling megköszönte a WWE-nek, hogy felhasználhattak videókat, Ken Shamrock náluk vívott mérkőzéseiből.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.