Header Ads

A WWE a háttérben a WrestleMania elhalasztásán dolgozik?

A WWE hétfő délután bejelentette, hogy zárt kapuk mögött, a Performance Centerben rendezik meg az év legnagyobb pankrációs eseményét. Egy jelentés szerint a szervezet jelenleg azon dolgozik, hogy eltolja a WrestleManiát június 7-ére, amelynek így a Madison Square Garden adhatna otthont. 
(Fotó: WWE)
A Fight Oracle információi szerint Orlando beszüntetheti a Performance Centerben zajló műsorokat is, amely miatt a WWE biztosítója fizethetne, hiszen a szervezet minden megtett a pénzügyi károk elkerüléséért. Ebben a helyzetben a WrestleManiát eltolhatnák egészen június 7-éig a Madison Square Gardenbe. Ennek az MSG menedzsmentje is örülne, hiszen egy WWE Live Eventjük már elmarad március 22-én a koronavírus terjedése miatt.

A portál korábban megjósolta a Royal Rumbe győzteseit, Edge orvosi engedélyét, CM Punk Fox Sportsal való tárgyalását és azt is, amikor az Anthem az Impact Wrestling tulajdonosa felvásárolta az AXS TV-n.

Egyébként ez az eshetőség logikusabb lenne, mint az, hogy nézők nélkül egy kis tréning centrumban rendezzék meg az év legnagyobb pankrációs eseményét. Vasárnap a Wrestling Observer arról számolt be, hogy Vince McMahon erősen hezitált azon, hogy elhalassza-e a WrestleManiát vagy sem. Az oldal szerkesztőjét, Bryan Alvarezt akkor úgy informálták: ahhoz, hogy a WWE a pénzéhez jusson a városnak, vagyis kell lemondani a rendezvényt. Hétfőn a hatóságokkal való egyeztetés után lefújták a Tampa-i rendezvényt, ezért került át egyelőre a Performance Centerbe.

IDE KAPCSOLÓDIK: ZÁRT KAPUS LESZ A WRESTLEMANIA 36

A hétvégén egyébként már a június 7-ei dátum szóba került. Minden azon múlik, hogy meddig húzódik a koronavírus terjedése, de egyelőre senki sem tudja megjósolni azt, hogy a járvány mikor cseng le. A WWE akár júliusig vagy augusztusig is halaszthatná a WrestleManiát, azonban akkor már boríthatja az egész programot, hiszen a SummerSlam is augusztusban van.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.