Header Ads

A négyszeres WWE Bajnok nem híve a part-timer bajnokoknak

Egyre több kritikát kapnak az idősebb szupersztárok, akik visszatérnek a WWE-be és adott esetben felérnek a csúcsra. Brock Lesnar a 2012-es visszatérése óta folyamatosan a világbajnoki címek körül mozgott, de az elmúlt években John Cena, Triple H és Goldberg is volt világelső, akik mind part-timerek. Utóbbi jelenleg a Universal Bajnok.
(Fotó: WWE)
Az 53 esztendős Bill Goldberg a Super ShowDown gálán lett Universal Bajnok miután legyőzte a "The Fiend" Bray Wyattet. Emiatt nagyon sok kritikát kapott a rajongóktól, amely már akkor is megtörtént, amikor Kevin Owenst győzte le hasonlóképpen. Jelen állás szerint Roman Reigns ellen véd címet a WrestleMania 36-on.

A négyszeres WWE Nehézsúlyú Világbajnok az Írországban adott interjújában elmondta: nem rajong a part-timer bajnokokért. Sheamus amiatt szkeptikus, hogy ezek a birkózók nagyon ritkán jelennek meg az adásokon.

– Mindig is szkeptikus voltam azokkal a bajnokokkal, akik félévente egyszer jelennek meg az adásokon. Szerintem fontos, hogy minden héten legyen bajnokod, legalábbis így nőttem fel amíg csak néztem a WWE-t. Sokaknak elég vegyes érzései vannak a Goldberg kontra Roman Reigns WrestleMania mérkőzéssel kapcsolatban, de őszintén szólva én inkább a Brock Lesnar kontra Drew McIntyre mérkőzést várom jobban – fogalmazott a "Kelta Harcos".

Sheamus egyébként januárban tért vissza egy hosszabb kihagyásból a SmackDown vérkeringésébe. Ugyanakkor az idei WrestleManiára egyelőre nem tervezett mérkőzést számára a szervezet.

(Forrás: WhatCulture)

1 megjegyzés:

  1. Sheamuson alig látszik hogy elmúlt 40, de még most is úgy mozog mint fénykorábban, vagy még lehet jobban, erőt egézséget én remélem láttom még bajnoknak, az intercontimentális címen kívül is, még jár neki pár év, akár 4-5 is ha így bírja, ja meg réméljük le cseng ez koronavírus minnél hamarabb hogy az adások is normálisan meg legyen tartva!
    Vigyázzon mindenki magára!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.