Header Ads

Undertaker kiválasztotta WrestleMania ellenfelét

Egyre valószínűbb, hogy az idei WrestleManián újra látni fogjuk a Phenomot a ringben.
(Fotó: WWE)
Korábban már több ízben is beszámoltunk arról, miszerint a WrestleMania 36-on The Undertaker és AJ Styles összecsaphatnak egymással. A Web is Jericho megerősítette azt az értesülést, mely szerint Undertaker maga választotta ki a következő ellenfelét. A Deadman állítólag azért döntött AJ Styles mellett, mert szerinte hasonló képességekkel bír, mint annak idején Shawn Michaels, így vele mindenképpen megmérkőzne a visszavonulása előtt.

Undertaker utolsó egyéni mérkőzése Goldberg ellen volt a tavalyi Super ShowDownon, amelyet mindenki katasztrofális összecsapásnak tartott. Később az Extreme Rules-on is ringbe lépett egy tag team meccsen, amelyben kiváló teljesítményt nyújtott. AJ Styles pedig már felépült a sérüléséből.

(Forrás: Web is Jericho)

2 megjegyzés:

  1. Én azt nem értettem, hogy sok smark miért akadt ki ezen a meccsen...ez Stylesnak is óriási megtiszteltetés, illetve Takernek is. Jó meccs lesz, Taker lefekszik neki és lesz egy jó momentumunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen jó momentum lesz újra kifektetni Takert, apropó ez már hanyadik utolsó meccse? És? jövőre kinek fekszik ki megint? Szerintem nem kéne az öreget alázni tovább! Szerintem jobb lenne egy Aleister Black vs Aj styles a Wrestlemanian..

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.