Header Ads

Két WrestleMania main event szagú meccset jelentettek be a SmackDownon – videók

Az eheti SmackDown adást Bostonban rendezték, ahol valósággá vált a korábban megjósolt két mérkőzés bejelentése.
Másfél év elteltével birkózik újra – (Fotó: WWE)
Az adás nyitó szegmensében megjelent Bill Goldberg, aki hamar emlékeztette a jelenlévőket, hogy ezúttal nem arról van szó, hogy ki az utolsó, hanem, hogy ki a következő. A Universal Bajnok ezután várta a kihívóját, aki nem más, mint Roman Reigns.


A záró szegmensben John Cena tért vissza, aki elmondta, hogy ezúttal kihagyja a WrestleManiát, mert nem érdemli meg, hogy ebben az évben ott legyen, így inkább egy fiatalnak ruházná át a Mánia pillanatát. Elköszönt a számára hazai közönségtől, amelyre megjött a "The Fiend" azaz Bray Wyatt, aki kihívta Cenát egy WrestleMania mérkőzésre. A tizenhatszoros világbajnok elfogadta a kihívást, így jöhet kettejük WM visszavágója egy kicsit más aspektusból.

6 megjegyzés:

 1. Ezt a meccset Cena-nak buknia kell.
  A másik meg Mr. Spear vs Mr. Spear.
  Egy izgalmas spear-ekkel teli meccset láthatunk majd, tömény 4 de az is lehet,hogy 5(!) percben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt ugyan mi tököm izgalmas abba mond már meg tesó, The Fiend vs Roman Reigns sokkal jobb lett volna, rohadtul egy elbaszott WM lesz ez úgy érzem, na jó mondjuk Cena vs Fiend ér valamit, csak rossz időzítés! Nem a Wmre kéne..

   Törlés
  2. Haver, mondtam én,hogy izgalmas lesz?! K#rva gáz az egész.
   A Fiend vs Cena szerintem nem lesz rossz.

   Törlés
 2. Hát ja tesó, na mindegy kedves The Fiend rajongó, én is imádom The Fiendet, de ha Cena is legyőzi akkor sajnos le húzhatja rolót szerintem.. 😑

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Éppen ezért is bízom abban,hogy Cena ezt most elbukja, neki már úgy is mindegy. Reménykedni kell,hogy a wwe nem b#ssza szét már most ezt a karaktert.
   Goldberg win az arabok miatt volt főként szerintem. Ugye nem kevés lóvét adnak úgy,hogy azt sem tudják ki kicsoda a jelenlegi szupersztárok közül. Csak a retro.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.