Header Ads

John Cena visszatér, de mégis ki lehet az ellenfele?

Habár a jelenlegi terv az, hogy a "The Fiend" Bray Wyatt Roman Reigns ellen védjen címet a WrestleMania 36-on ezek a tervek még változhatnak.
(Fotó: WWE)
Mint ismert a WWE néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy John Cena visszatér a szervezethez február hónap utolsó SmackDown adásán. A rekord WWE Bajnok a hírek szerint szeretne birkózni a WrestleManián.

A WrestleVotes jelentése szerint az idei WrestleManián létrejöhet a Bray Wyatt kontra Roman Reigns az Universal Bajnoki Címért, illetve a John Cena kontra Goldberg mérkőzés is. A portál úgy tudja, hogy szóba került a Wyatt vs. John Cena összecsapás is, amelyen utóbbi pankrátor megnyerheti a tizenhetedik világbajnoki címét, így a másik meccs a Reigns kontra Goldberg lehet.

A Wrestling Observer információi szerint Goldberg egyelőre csak a szaúdi Super ShowDownra van bookolva, de a legutóbbi visszatérése megnövelte a SmackDown nézettségét. Vince McMahon ezért elgondolkozott azon, hogy a WrestleMania szezonban végéig alkalmazza a háromszoros világbajnokot.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.