Header Ads

IMPACT! 2020. Február 25. - Tehetségek nyomában - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban RVD megküzdött Daga-val, Rohit Raju kihívta Wentz-et, kötelek közé lépett Jordynne Grace, folytatódott a viszály Michael Elgin és Eddie Edwards között, visszatért a Gut Check tehetségkutató, valamint Ace Austin kockára tette az X-Division bajnoki címét Tessa Blanchard ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A Sacrifice gála főmérkőzésének összefoglalójával kezdődött az eheti IMPACT! adás, ahol Tessa Blanchard legyőzte Ace Austin-t, és megvédte a világbajnoki címét. Ace az eset után felkereste Scott D'Amore-t, és kért egy újabb címmérkőzést a vezetőtől. D'Amore elfogadta Austin kérését, Ace újra megküzdhet Tessa-val, de ekkor az X-Division bajnoki cím lesz a tét.

Rob Van Dam vs. Daga
RVD-t elkísérte az arénába Katie Forbes, aki végig a telefonjával volt elfoglalva. Katie-nek nem tetszett amit az interneten írnak róla, és ezt folyamatosan mutogatta is a párjának. RVD így nem tudott koncentrálni a mérkőzésére, és ott is hagyta a ringet, miután Katie kiviharzott az arénából. A meccset így Daga nyerte. A színfalak mögött RVD megpróbálta megnyugtatni a párját, majd becsatlakozott a beszélgetésbe Joey Ryan, akinek szintén elege van az őt ért kritikákból. Joey a folytatásban megpróbál segíteni Katie-nek és RVD-nek.

Gabby Loren gratulált Jordynne Grace-nek, hogy megvédte a Knockouts Championship címét a Sacrifice gálán Havok ellen. A beszélgetést Madison Rayne zavarta meg, aki elmondta, hogy az este folyamán talál egy ellenfelet Jordynne számára.

Rohit Raju vs. Wentz 
Rohit Raju a Sacrifice gálán segített a North formációnak a címvédésben a Rascalz csapattal szemben. Az indiai az eset után elmondta, hogy elege van a Rascalz-ból, amiért folyton lehetőséget kapnak a csapatbajnoki cím megszerzésére. Rohit is szeretne Shera-val egy lépéssel közelebb kerülni a bajnoki címhez, így kihívta egy mérkőzésre Wentz-t. Rohit és Wentz küzdelmébe közbeavatkozott Shera, akit gyorsan félreállítottak a Rascalz csapat tagjai a ring mellett. Eközben a kötelek között Wentz megpróbálta egy Swanton Bomb-al legyőzni ellenfelét, de elhibázta az ugrást, amit Rohit kihasznált. Az indiai páros lábbal ugrott rá Wentz hátára, ami után meg is nyerte a mérkőzést. Rohit ünneplését megzavarta a kivetítőn megjelenő ICU Scan the Code felirat.

Ace Austin elmondta a backstage-ben, hogy az este folyamán megvédi az X-Division bajnoki címét Tessa Blanchard ellen, és reméli, hogy ezzel egy újabb lehetőséget kap a világbajnoki cím megszerzésére.

Az oVe tagjai kétségek között maradtak, és úgy érzik, új vezetőt kell keresniük, mivel Sami Callihan-t nem látták azóta, hogy elvesztette a világbajnoki címet. Dave Madman Fulton-t gondolná a csapat élére, de ezzel Jake nagyon nem értett egyet.

Miranda Alize vs. Jordynne Grace (c) - Knockouts Championship Match
Madison Rayne egy Miranda Alize nevű lánnyal érkezett az arénába. Miranda meggyőzően kezdte a küzdelmet, de Jordynne nem sokkal később felülkerekedett a lányon, és a Grace Driver mozdulatával pontot tett a mérkőzés végére. Ezzel Jordynne újra megvédte a Knockouts Championship címét.

Gabby meginterjúvolta a North csapat tagjait, akiknek jövő héten egy tét nélküli mérkőzésen kell helyt állniuk TJP és Fallah Bahh párosa ellen. A bajnok csapat tagjai készen állnak a megmérettetésre.

Havok a színfalak mögött bolyongva belebotlott Rosemary-be, aki elmondta neki, hogy jövő héten meg kell küzdenie Su Yung-gal egy No DQ mérkőzésen

Michael Elgin vs. Eddie Edwards - Best of Five Series Match No. 4 
Eddie Edwards és Michael Elgin mérkőzésével folytatódott az adás. A két birkózó a Best of Five Series sorozatuk negyedik meccsét az Ohio-i The Wrestling Revolver szervezetnél vívta meg. Eddie és Elgin már sok újat nem tudott mutatni a közönségnek, most is a végsőkig elmentek. A negyedik összecsapást Eddie tudta behúzni, miután két vállra fektette Big Mike-ot. Így már 2-2 az állás kettejük között.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Jeff Hardy és Mr. Anderson világbajnoki létramérkőzését. A meccset és vele a világbajnoki címet Jeff Hardy nyerte.
Scott D'Amore és Petey Williams beszélgettek a közelgő TNA: There's No Place Like Home gáláról. A beszélgetést Moose szakította félbe, aki magát Mr. Impact Wrestling-nek nevezve nem örül neki, hogy újra előkerült a TNA név. Petey és Moose jövő héten meg fognak küzdeni egymással.

Willie Mack továbbra sem örül, hogy Johnny Swinger a csapattársa akar lenni, és szerencséjére megjelenik Glenn Gilbertti, aki szívesen alkotna egy csapatot Swinger-rel.

Hosszú idő után visszatért a Gut Check tehetségkutató sorozat. Scott D'Amore és John E. Bravo azon dolgoznak, hogy megtalálják a jövő tehetségét, akinek esélyt adnak az Impact Wrestling-nél.

Ace Austin (c) vs. Tessa Blanchard (c) - X-Division Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Ace Austin kockára tette az X-Division bajnoki címét Tessa Blanchard ellen. Tessa a mérkőzés alatt számos mozdulatot bevetett az ellenfelével szemben, és egy Tornado DDT után már arra lehetett számítani, hogy el is hódítja az X-Division bajnoki címet Ace-től. Ekkor azonban megjelent az arénában Taya Valkyrie, és megtámadta a világbajnokot. A mérkőzés így DQ-val ért véget, tehát továbbra is Ace Austin a szervezet X-Division bajnoka.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestleFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.