Header Ads

IMPACT! 2020. Február 25. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Ace Austin kockára teszi az X-Division bajnoki címét Tessa Blanchard ellen, folytatódik a Best of Five Series sorozat Michael Elgin és Eddie Edwards között, Daga megküzd RVD-vel, valamint visszatér a Gut Check tehetségkutató.

Tessa Blanchard és Ace Austin egy hete szembenéztek egymással egy 3v3 csapatmérkőzés keretein belül. Azt az összecsapást Ace Austin megnyerte a csapatának Trey legyőzésével. Ma este Tessa és Ace újra a kötelek közé fog lépni, a mérkőzésük tétje pedig az X-Division bajnoki cím lesz.
Eddie Edwards múlt héten megszerezte az első győzelmét Michael Elgin ellen a Best of Five Series sorozatban. Jelenleg 2-1 az állás a két birkózó között, és már csak két meccs van vissza, hogy kiderüljön kié lesz a Call Your Shot trófea.
RVD egy hete újra bele kötött Daga-ba. Daga rögtön kihívta egy mérkőzésre a korábbi világbajnokot, de Van Dam akkor még nem akart a ringbe lépni, így erre a mérkőzésre is ma este kerül sor.
Az este folyamán hosszú idő után visszatér a Gut Check tehetségkutató sorozat, hogy esély nyíljon a fiataloknak akik az Impact Wrestling-hez szeretnének igazolni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.