Header Ads

IMPACT! 2020. Február 18. - Előzetes

A ma esti már Las Vegas-ban rögzített IMPACT! adásban Ace Austin egy csapatmérkőzésre hívja Tessa Blanchard-ot, folytatódik a Best of Five Series sorozat Michal Elgin és Eddie Edwards között, TJP szembenéz Josh Alexander-rel, megküzd egymással Dave Crist és Rhino, valamint nyílt kihívást hirdet Madison Rayne.

Továbbra is tart a viszály Tessa Blanchard és Ace Austin között. A két bajnok egy hete egymásnak esett a színfalak mögött, a hétvégén pedig meg fognak küzdeni egymással egy egyéni mérkőzésen a Sacrifice gálán. Addig azonban még egy 3v3 Tag Team mérkőzésen Tessa Trey Miguel-lel és Tommy Dreamer-rel közösen kihívja Ace Austin és a Reno Scum hármasát.
Michael Elgin egy hete újra legyőzte Eddie Edwards-ot, így már 2-0 arányban vezet a Best of Five Series sorozatban. A felek ma este a harmadik mérkőzésükre készülnek, ahol Eddie-nek muszáj lesz nyernie, ha meg akarja őrizni a Call Your Shot trófeáját.
A múlt heti adásban Fallah Bahh legyőzte Ethan Page-t egy egyéni mérkőzésen. Most TJP a North formáció másik tagját, Josh Alexander-t hívta ki egy küzdelemre.
Az este folyamán a kötelek közé fog lépni Rhino is, ellenfele pedig az oVe formáció oszlopos tagja Dave Crist lesz.
Egy héttel ezelőtt láthattuk ahogy Jordynne Grace elhódította a Knockouts Championship címet Taya Valkyrie-től. A női részlegtől ezen a héten Madison Rayne hirdet nyílt kihívást, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a bajnoki cím megszerzéséhez.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.