Header Ads

IMPACT! 2020. Február 18. - Eljött az időd - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Josh Alexander kihívta TJP-t, Willie Mack megküzdött Johnny Swinger-rel, Madison Rayne nyílt kihívást hirdetett, folytatódott a Best of Five Series Michael Elgin és Eddie Edwards között, Dave Crist megmérkőzött Rhino-val, valamint Ace Austin egy csapatmérkőzésre invitálta Tessa Blanchard-ot.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Josh Alexander vs. TJP 
Josh Alexander és TJP nyitotta az eheti IMPACT! adást. Mindkét birkózót elkísérte az arénába a csapattársa, de ezúttal sem Ethan Page, sem Fallah Bahh nem avatkozott bele a küzdelembe. TJP többször is feladásra próbálta kényszeríteni Alexander-t, de az aktuális csapatbajnok a végsőkig elment. Ez azonban most kevésnek bizonyult, ugyanis mikor ő próbálta szorító fogásba fogni TJP-t, akkor a korábbi X-Division bajnok fordítani tudott a helyzetből, és két vállra fektette ellenfelét. Ezzel TJP jött ki győztesen ebből az összecsapásból.

Johnny Swinger felkereste Willie Mack-et, és mondta neki, hogy fel kellene készülniük a következő csapatmérkőzésükre. Mack egyet értett az ötlettel, és kihívta egy meccsre Swinger-t.

Michael Elgin egy videóban elmondta, hogy az este folyamán 3-0 lesz az állás közte és Eddie Edwards között, majd felelevenítette Eddie korábbi feudjait. Szerinte ezek semmik voltak ahhoz, amit ő ellen kell hogy átéljen Edwards.

Willie Mack vs. Johnny Swinger
Johnny egy kézfogással akarta nyitni a meccset, amit el is fogadott Mack. Swinger ezt kihasználva megtámadta ellenfelét, de Mack nem sokkal később már végre is hajtotta Johnny-n a Standing Moonsault mozdulatát, amit egy Stunner követett. Willie ezután ráugrott a földön fekvő Swinger-re egy Six Star Frog Splash-el, és megnyerte a küzdelmet.

Madison Rayne érkezett a kötelek közé. Madison beszélt arról, hogy Jordynne Grace múlt héten megszerezte a Knockouts Championship címet. A lány felelevenítette, hogy ő ötször volt erre képes, most pedig lehetőséget fog adni másoknak, hogy megmérkőzhessenek vele a "Madison Rayne Golden Opportunity Open Challenge" során. Egy Mazzerati nevű lány érkezett a kihívásra, aki meg is támadta rögtön Madison-t. A korábbi 5x-ös női bajnok nem sokáig húzta az időt, a befejező Cross Rayne mozdulatával pillanatok alatt pontot tett a mérkőzés végére.
Gabby Loren a backstage-ben megkérdezte Jordynne Grace-től, hogy mit jelent a Knockouts Championship cím megszerzése számára. Jordynne elmondta, hogy 14 éves kora óta birkózik, és keményen megdolgozott a bajnoki címért.

John E. Bravo egy videóval próbált kedveskedni Taya Valkyrie-nek, amiben összeválogatta a fontosabb pillanatokat amiket a lány bajnokként élhetett meg. Taya nem örült a videónak.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy The Pope megszerezte a kötelező kihívó jogot a világbajnoki címre Mr. Anderson legyőzésével.

Katie Forbes nem túl boldog attól, amit róla írnak az interneten a nézők. RVD felvidította a párját, majd emlékeztette Daga-t ahogy legyőzte nemrég. Daga egy újabb mérkőzést kért RVD-től, amire jövő héten kerül majd sor.

Gabby következő interjúalanyai Tessa Blanchard, Trey és Tommy Dreamer voltak. Tessa-ék le akarják győzni az este folyamán Ace Austin és a Reno Scum hármasát.

Michael Elgin vs. Eddie Edwards - Best of Five Series Match No. 3 
Folytatódott a Best of Five Seris sorozat Michael Elgin és Eddie Edwards között. A két birkózó immáron harmadjára nézett szembe egymással. Eddie a mérkőzés elején kiugrott egy Dive-al a kötelek közül, majd bevitte a Boston Knee Party rúgását Elgin-nek a rámpán. Miután mindketten visszamentek a ringbe, Elgin hozzávágta Eddie-t a ring sarkához, majd készült a befejező Elgin Bomb mozdulatára, de Edwards most nem hagyta magát. Big Mike nem sokkal később újra végre akarta hajtani ezt a mozdulatát Eddie-n, de a korábbi világbajnok újra kikerült Elgin kezei közül. Eddie ekkor Small Package fogásba tudta fogni Elgin-t, amivel ő húzta be a harmadik mérkőzést. Így már 2-1 az állás kettőjük között.  

Dave Crist vs. Rhino
A mérkőzés előtt Moose csatlakozott Don Callis és Josh Mathews kommentátor párosához. Dave Crist-et elkísérte az arénába a testvére Jake, aki már rögtön a meccs elején közbe is szólt a küzdelembe. Rhino-t ez nem igazán hatotta meg, de amikor Jake másodjára próbált segíteni Dave-nek, akkor már nem ment el tétlenül a dolog mellett. Rhino nekilökte Dave-et a testvérének, majd bevitte neki a bejező Gore mozdulatát amivel meg is nyerte a mérkőzést. 

Havok a színfalak mögött kereste James Mitchell-t, de csak egy üzenetet talált, amiben az állt, hogy "Eljött az időd".

Egy rövid promo videóból megtudhattuk, hogy Chris Bey hamarosan megérkezik az Impact Wrestling-hez.

Gabby beszélni akart a Sacrifice gáláról, de az adást újból megzavarta az ICU Scan the code felirat.

Ace Austin & Reno Scum vs. Tessa Blanchard, Tommy Dreamer & Trey
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Tessa Blanchard Tommy Dreamer-rel és Trey Miguel-el közösen kiállt Ace Austin és a Reno Scum hármasa ellen. Trey sokáig egyedül kellett, hogy helyt álljon a ringben, ugyanis nem engedték neki Austin-ék a cserét. Trey végül pacsizni tudott Tessa-val, aki ezt követően neki esett a Reno Scum tagjainak, majd hamar a ringen kívül találták magukat. Ekkor Ace egyedül maradt a kötelek között Trey-el, és bevitte neki a Fold finisher-ét, amivel meg is nyerte a csapatának a mérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestleFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.