Header Ads

IMPACT! 2020. Február 11. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban folytatódik a viszály Eddie Edwards és Michael Elgin között, Taya Valkyrie kockára teszi a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen, Daga szembenéz Madman Fulton-nal, megküzd egymással RVD és Joey Ryan, Willie Mack elfogadja Mahabali Shera kihívását, valamint Fallah Bahh összecsap Ethan Page-el.

Folytatódik a Best of 5 Series sorozat Eddie Edwards és Michael Elgin között. Az első meccset Elgin nyerte, így most Edwards-on a sor, hogy bizonyítson ha meg akarja tartani a Call Yours Shot trófeáját.
Taya Valkyrie már több mint egy éve birtokolja a Knockouts Championship címet, amit Jordynne Grace már jó ideje el szeretne hódítani tőle. Jordynne pár hete legyőzte Madison Rayne-t és Kiera Hogan-t, ezzel újra megszerezte a kötelező kihívó jogot Taya címére. Jordynne ma este kihívja egy címmérkőzésre az aktuális női bajnokot.
Madman Fulton két egymást követő este megtámadta Daga-t a mérkőzése után. Daga ezt nem nézi tovább tétlenül, és kihívja egy mérkőzésre az oVe oszlopos tagját.
RVD nemrég szóvá tette Joey Ryan mérkőzését nézve, hogy Joey az ő mozdulatait használja. Joey szerint RVD és barátnője csak féltékenyek rá. Van Dam ezen kijelentés mellett nem ment el szó nélkül, és egy hete megtámadta Joey Ryan-t, majd kihívta őt egy mérkőzésre.
Miután Willie Mack csapattárs nélkül maradt Rich Swann sérülése miatt, Johnny Swinger úgy gondolta szívesen lenne Mack új Tag Team társa. Johnny a nagy szervezkedésben elintézte azt is, hogy Mack és Shera megküzdjenek egymással, amire a ma esti adásban kerül sor.
A North formáció tagjai egy hete megtámadták TJP-t és Vikingo-t a mérkőzésük után, akiknek Fallah Bahh sietett a segítségükre. Bahh este egy egyéni mérkőzésre invitálja Ethan Page-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.