Header Ads

IMPACT! 2020. Február 11. - Egy korszak lezárult - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban folytatódott a viszály Michael Elgin és Eddie Edwards között, Daga szembenézett Madman Fulton-nal, Fallah Bahh megküzdött Ethan Page-el, Joey Ryan kiállt RVD ellen, Willie Mack összecsapott Shera-val, valamint Jordynne Grace kihívta egy Knockouts Championship címmérkőzésre Taya Valkyrie-t.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Michael Elgin vs. Eddie Edwards - Best of Five Series Match 2
Michael Elgin és Eddie Edwards újbóli összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. A két birkózó a Best of Five Series sorozatuk második meccsén feszültek újra egymásnak, ahol Eddie szépíteni szeretett volna az előző vereségét követően. Erre minden esélye meg is volt, amikor megpróbálta bevinni Big Mike-nak a Boston Knee Party rúgását, de Elgin kitért a mozdulat elől, és előbb a ring sarkához hajította Eddie-t, majd az Elgin Bomb mozdulata után, újra legyőzte ellenfelét. Így Michael Elgin már 2-0 arányban áll Eddie Edwards ellen.

A mérkőzés után egy videó összeállításban megnézhettük Taya Valkyrie és Jordynne Grace feudját, majd Gabby Loren meginterjúvolta a bajnokot, aki kész megvédeni a címét az este folyamán.

Madman Fulton vs. Daga
Madman Fulton egymás után többször is megtámadta Daga-t a mérkőzéseit követően, így most a mexikói birkózó revansot akart venni az oVe formáció oszlopos tagján. Daga megpróbálta felvenni Madman ereje ellen a versenyt a gyors mozgásával, de a mérkőzés során még a Crist testvérekkel is meggyűlt a baja, akik közbeavatkoztak a küzdelembe. Ezt Madman ki tudta használni és egy Backdrop mozdulattal legyőzte Daga-t.

Moose-t a masszőrnél támadta meg Rhino.

Ethan Page vs. Fallah Bahh 
Fallah Bahh-t már rögtön a meccs elején megzavarta Josh Alexander, így Ethan Page le is tudta rohanni az ellenfelét. Bahh ezt követően vissza tudott vágni Page-nek, de amikor a ring sarkánál rá próbált ugrani az aktuális csapatbajnokra, Alexander kihúzta a társát a ringből. Ezt TJP nem hagyta annyiban, és ráugrott mindkettőjükre. Page ekkor visszament a ringbe, ahol Bahh tusba fogta, és kikopogtatta őt.

James Mitchell és Havok beszélgettek a folyosón, ahol Susie várta őket. Mitchell örült mikor meglátta Susie-t, és azt gondolta, hogy Su Yung csak egyszeri alkalomra tért vissza. Ez azonban nem így történt. Su Yung visszatért, és elkapta James Mitchell-t, majd visszaküldte őt az Élőhalott Birodalomba.

Rob Van Dam vs. Joey Ryan
Miután Joey elvégezte a szokásos ceremóniáját, felment a ringbe Katie Forbes, hogy elterelje Ryan figyelmét, így RVD könnyedén meg tudta támadni az ellenfelét. Ryan ez után kiugrott a ring mellett álló RVD-re, majd visszatérve a kötelek közé elérte, hogy Van Dam megérintse ott lent. Ryan megpróbálta végrehajtani RVD-n a Dick Flip mozdulatát, de a korábbi világbajnok nem hagyta ezt, és lerúgta Joey-t, majd a Five Star Frog Splash mozdulata után pontot tett a meccs végére.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Eric Young megvédte a világbajnoki címét Magnus ellen még 2014-ben.

Willie Mack vs. Shera
A mérkőzés előtt a színfalak mögött Johnny Swinger elmondta Mack-nek, hogy vele lesz a küzdelem alatt. Willie ezt nem engedte Johnny-nak, inkább kérte, hogy maradjon távol. Mack a gong után neki esett Shera-nak, de a meccs hamar véget ért, ugyanis Rohit Raju közbeavatkozott, és megtámadta Willie-t. Ekkor Swinger besietett az arénába egy székkel, hogy segítsen Mack-nek. A meccset ezután újra indították, ami így már egy Tag Team mérkőzés keretein belül folytatódott. A Desi Hit Squad tagjai kiválóan össze tudtak dolgozni egymással, ellenben Mack és Swinger párosával. Willie-t kihúzta a ringből Gama Singh, így az egyedül maradt Johnny Swinger-en Shera végre tudta hajtani a Sky High finisher-ét, amivel megnyerte a csapatának a mérkőzést.

Gabby Loren a backstage-ben beszélgetett Tessa Blanchard-dal az Ace Austin elleni mérkőzéséről, amit majd a Sacrifice gálán fognak vívni egymással. Tessa elmondta Gabby-nek, hogy felkészült Ace ellen. Ace Austin félbeszakította Tessa-t, és elkezdte sértegetni a világbajnokot, aki erre nekiesett az X-Division bajnoknak. 

Josh Mathews és Don Callis megbeszélték az este történéseit, amikor is újra megzavarta az ICU Scan the Code felirat az adást.

Taya Valkyrie (c) vs. Jordynne Grace - Knockouts Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, amin Taya Valkyrie kockára tette a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen. Taya a meccs elején elterelte a bíró figyelmét, így John E. Bravo meg tudta támadni Jordynne-t. Ezt követően a két lány hamar a ringen kívül találta magát, ahol Taya rádobta Jordynne-t a lépcsőre, majd a rámpán bevitte neki a Road to Valhalla mozdulatát. Visszatérve a kötelek közé Jordynne fordítani tudott és kiosztott egy Muscle Buster-t Taya-nak, majd megpróbálta feladásra kényszeríteni, de Bravo újra segített a bajnoknak. Ekkor Jordynne a Grace Drive mozdulata után azt hitte már vége lesz a meccsnek, de Bravo kirántotta a bírót a ringből. Ezt már Jordynne nem hagyta annyiban, és ráugrott mindkettőjükre a ring sarkánál, majd újra bevitte a Grace Driver-t Taya-nak, amivel már megnyerte a mérkőzést. Ezzel Jordynne Grace lett a szervezet új női bajnoka.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.