Header Ads

IMPACT! 2020. Február 04. - A terv sikerült - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban folytatódott a viszály Tessa Blanchard és Ace Austin között, Rhino szembenézett Taurus-szal, elérte a célját Rosemary, elkápráztatta a mexikói közönséget TJP és Vikingo, a Crist testvérek kihívták Daga és Dr. Wagner Jr. párosát, valamint az este folyamán láthattunk egy Street Fight mérkőzést is.A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tessa Blanchard ringhez való érkezésével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A világbajnok elmondta, hogy a február 22-ei Sacrifice gálán meg fog küzdeni Ace Austin-nal. Ennek hallatára Ace Austin és a Reno Scum tagjai is megjelentek az arénában. Ace, Luster és Adam eldöntötték egymás között, hogy ki küzdjön meg az este folyamán Tessa-val. Adam Thornstowe-ra esett a választás, aki el is kezdte az este első mérkőzését Tessa-val. Adam-nak segítettek a társai is Tessa ellen, de a lány ezzel mit sem törődve a Buzzsaw DDT mozdulatával maga mögé utasította az ellenfelét. A meccs után Ace és a Reno Scum tagjai neki estek Tessa-nak, akinek Tommy Dreamer sietett a segítségére. Dreamer az eset után kihívta Ace Austin-t egy Falls Count Anywhere Street Fight mérkőzésre.

Taya Valkyrie-nek kockára kell tennie a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen a következő adásban, ezért felkereste Kiera Hogan-t és Madison Rayne-t, hogy segítsenek neki. A két lány elutasította Taya kérését.

A szünetben Josh Mathews és Don Callis megbeszélték, hogy az este főmérkőzését Tommy Dreamer és Ace Austin fogja vívni egymással. Ekkor az adást újra megzavarta az ICU Scan the code felirat.

Rhino vs. Taurus
Rhino és Taurus összecsapásával folytatódott az adás. A két birkózó a már jól megszokott stílusukban esett egymásnak. A meccs egy adott pontján Rhino pozícióba került Taurus ellen, és megpróbálta bevinni neki a Gore mozdulatát. Ekkor azonban Moose befutott a ringbe, így a meccs DQ-val idő előtt véget ért. Moose megtámadta mindkettőjüket, de Taurus egy fejessel megállította Moose-t, amit Rhino kihasznált és bevitt neki egy Gore-t.

Michael Elgin az öltözőben elmondta, hogy örül az Eddie Edwards elleni első győzelmének. Szerinte ezzel egy lépéssel közelebb került, hogy megszerezze a Call Your Shot trófeát.

Johnny Swinger felkereste a Desi Hit Squad tagjait, és elmondta nekik, hogy új csapat alakult. A nevük Mack és Pack Connection. Swinger még hozzátette, hogy Willie Mack egy egyéni mérkőzésre hívta Shera-t, amit az indiai el is fogadott.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy a Motor City Machine Guns megszerezte a kötelező kihívó jogot a csapatbajnoki címekre.

Taya megpróbálta rávenni Rosemary-t, hogy segítsen neki a Jordynne Grace elleni mérkőzése során, de a lány mással volt elfoglalva. Rosemary előbb bezárta egy szobába James Mitchell-t, majd Havok-ot is félre állította az útból.

Rosemary vs. Susie
Susie azzal a tudattal érkezett az arénába, hogy Rosemary mutat majd neki pár fogást, ez azonban nem így történt. Rosemary egy tervet eszelt ki annak érdekében, hogy vissza hozza Su Yung-ot. A lány előbb felvetette Susie-val a véres kesztyűjét, majd kicsalogatta az arénából, hogy a lépcsőházban elérje, hogy Susie emlékezzen a régi énjére. Rosemary elkezdte fojtogatni Susie-t egy kötéllel, de ekkor megérkezett Havok, hogy közbeavatkozzon. Havok elkésett, Rosemary elérte a célját, ugyanis visszatért Su Yung.

TJP vs. Vikingo
Ahogy arra számítani lehetett, TJP és Vikingo egy elképesztő technikás és látványos mérkőzéssel ajándékozta meg a nézőket, akik ezt a "This is awsome" és a "Fight forever" szavak kántálásával díjazták. TJP többször is tusba tudta fogni Vikingo-t, de a mexikói birkózó ezekből többnyire fordítani tudott. Az utolsó ilyen szorító fogásnál Vikingo végül feladta a meccset, így TJP jött ki győztesen ebből az összecsapásból. A mérkőzés után a North formáció tagjai berohantak az arénába, és megtámadták Vikingo-t és TJP-t, akiknek Fallah Bahh sietett a segítségükre.

Katie Forbes megállította a színfalak mögött Joey Ryan-t, mert beszélni akart vele. Joey megállt, de arra nem számított, hogy RVD hátulról le fogja őt ütni. Gabby Loren megkérdezte RVD-től, hogy miért tette ezt, amire Van Dam elmondta, hogy jövő héten ki fogja hívni egy mérkőzésre Joey-t.
Dave & Jake Crist vs. DAGA & Dr. Wagner Jr.
Ahogy a Reno Scum elleni összecsapásukkor, úgy most is kiválóan össze tudott dolgozni egymással Dr. Wagner Jr. és Daga. Ennek meg is lett az eredménye, amíg Wagner egy ugrással a ring mellé kényszerítette Jake-et, addig a kötelek között Daga kikopogtatta Dave Crist-et. A meccs után Madman Fulton felment a ringbe, és megtámadta Daga-t, Dr. Wagner Jr-t és a fiát.

Johnny Swinger felkereste Willie Mack-et, és elmondta neki, hogy Mahabali Shera kihívta őt egy egyéni mérkőzésre, és hogy közölte a Desi Hit Squad tagjaival az új csapat alakulását közte és Willie Mack között. Mack-nek nem tetszett az ötlet, és újra leszögezte Johnny-nak, hogy nem hajlandó vele egy csapatot alkotni.

Tommy Dreamer vs. Ace Austin - Falls Count Anywhere Street Fight Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a Street Fight mérkőzés típusban rutinos Tommy Dreamer kezdte magabiztosabban a küzdelmet. Dreamer rögtön elkezdte a ring mellett elhelyezett fegyvereket használni ellenfele ellen, de Austin a meccs egy adott pontján felszakította Tommy homlokát, ami el is kezdett vérezni. Tommy-t ez nem zökkentette ki, és a ringben felállított asztalba hajította ellenfelét, de Austin ez után is folytatni tudta a meccset. Az aktuális X-Division bajnok végül a ring sarkához tett egy létrát, amibe beakasztotta Dreamer lábát, és bevitte neki a bejező Fold mozdulatát. Ezzel Ace Austin nyerte a Street Fight mérkőzést.   

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.