Header Ads

IMPACT! 2020. Február 04. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Daga és Dr. Wagner Jr. kiáll a Crist testvérek ellen, Vikingo szembenéz TJP-vel, Tessa Blanchard reagál Ace Austin kijelentéseire, valamint debütál a ringben Susie.
Daga és Dr. Wagner Jr. egy hete megküzdöttek a Reno Scum csapattal. A mérkőzést követen Daga-t és Wagner-t megtámadták az oVe tagjai. Daga és Wagner most újra egy csapatot alkotva kihívják egy mérkőzésre a Crist testvéreket.
A mexikói közönség legnagyobb örömére Vikingo egy elképesztő látványos mérkőzésen legyőzte az aktuális csapatbajnok Josh Alexander-t. Vikingo ezen a héten is a szorítóba lép, ellenfele pedig TJP lesz, akivel minden bizonnyal újra egy fantasztikus meccsel ajándékozzák meg a rajongókat.
Tessa Blanchard még nem reagált Ace Austin két héttel ezelőtti kijelentéseire. Az aktuális világbajnok és az X-Division bajnoknak van mit megbeszélnie egymással, amire az este folyamán sort is kerítenek.
Rosemary egymás után kétszer is kikapott Havok-tól. A lányt azonban ez nem izgatja annyira, mint hogy Susie-ból birkózót faragjon. A két lány egy barátságos küzdelemben ki fog állni egymás ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.