Header Ads

IMPACT! 2020. Január 28. - Az első forduló - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban Josh Alexander kihívta Vikingo-t, a Rascalz csapat kihívta Pagano-t és Murder Clown-t, Moose szembe nézett Taurus-szal, megtudhattuk ki lesz Taya Valkyire kötelező kihívója, a Reno Scum kiállt Daga és Dr. Wagner Jr. párosa ellen, valamint elkezdődött a Best of 5 Series sorozat Michael Elgin és Eddie Edwards között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Josh Alexander vs. Vikingo
Josh Alexander és Vikingo összecsapásával kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A mérkőzés elején Alexander megpróbálta elnyomni ellenfelét, de Vikingo a fürge mozgásával hamar kijátszotta az aktuális csapatbajnokot. Miután mindketten a ringen kívül találták magukat, Vikingo egy elképesztő szaltó után a padlóra küldte Alexander-t, majd Ethan Page-t is aki megpróbált közbe avatkozni a küzdelembe. Visszatérve a kötelek közé, Alexander megpróbált bevinni egy Powerbomb-ot Vikingo-nak, de a mexikói birkózó ebből is jól jött ki, és egy Reverse Hurricanrana után kikopogtatta ellenfelét.

Gabby Loren meginterjúvolta Taya Valkyrie-t, aki nem volt túl boldog, hogy Jordynne Grace is bekerült a Knockouts Championship cím kihívó jogáért zajló mérkőzésbe. Taya szemmel fogja kísérni az esteli mérkőzést.

Moose beszélt a múlt heti Taurus elleni vereségéről. Moose újra kiáll Taurus ellen, és ha Rhino közbe fog avatkozni a mérkőzésbe, akkor szét fogja rúgni a hátsóját.

Rascalz vs. Pagano & Murder Clown 
Wentz és Murder Clown kezdték a meccset. Murder Clown nem nagyon tudta felvenni a lépést Wentz gyors mozgásával, így hamar pacsizott a csapattárásával. Pagano előbb a ringben mutatta meg tudását, majd kiugrott egy Dive-al a kötelek közül a Rascalz csapat tagjaira. Miután mind a négyen visszatértek a ringbe, a Rascalz tagjai félreállították Pagano-t. Ekkor Wentz ráugrott a földön fekvő Murder Clown-ra egy Swanton Bomb-bal, majd jött Dez aki ezt tetőzte még egy Corkscrew ugrással. A mérkőzést Murder Clown ez után már nem tudta folytatni, így a Rascalz csapat jött ki győztesen ebből az összecsapásból.

Michael Elgin elmondta egy interjúban, hogy alig várja az Eddie Edwards elleni mérkőzését. Big  Mike szerint nem fognak ötször megküzdeni egymással, ugyanis ő 3-0 arányban maga mögé fogja utasítani Edwards-ot.
 
Moose vs. Taurus
Az előző adásban láthattuk, ahogy Taurus, Rhino és Moose megküzdött egymással. Abból a küzdelemből Taurus jött ki győztesen, így Moose kért egy visszavágót a mexikói birkózótól. Moose az egész mérkőzés alatt lekezelő volt ellenfelével, ami nem is tetszett a közönségnek, akik a hazai birkózójukat szerették volna újra győztesnek. Ez azonban most nem így alakult, Moose a ring sarkához lökte ellenfelét, majd a No Jackhammer Needed Spear mozdulatával legyőzte Taurus-t. A meccs után befutott az arénába Rhino, és egy Gore-al leterítette Moose-t.

Eddie Edwards válaszolt Michael Elgin üzenetére, aki szerint ő lesz az összes mérkőzésüknek a győztese.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Kurt Angle és James Storm még a 2012-es Genesis PPV-n vívott mérkőzését. A meccset Kurt Angle nyerte.

Gabby a színfalak mögött elmondta Joey Ryan-nek, hogy mit mondott róla RVD egy héttel ezelőtt. Ryan szerint RVD egyszerűen csak féltékeny, mert Katie Forbes meg akarja neki fogni a ...

Madison Rayne vs. Kiera Hogan vs. Jordynne Grace - #1 Contenders Match
A három lány összecsapása előtt Taya Valkyrie leült Josh Mathews és Don Callis mellé a kommentátor asztalhoz. Madison és Kiera rögtön nekiestek Jordynne Grace-nek, aki egyedül is helyt tudott állni a két lánnyal szemben, olyannyira hogy már a meccs korai szakaszában kiosztott egy Grace Driver-t Kiera-nak. Madison és Kiera ez után egyszer közösen próbálták tusba fogni Jordynne-t, de így a bíró nem kezdett el számolni. Jordynne ekkor kihasználta az adódó lehetőséget, és tusba fogta ellenfeleit, majd Kiera-nak másodjára is bevitte a Grace Driver mozdulatát. Ezzel Jordynne megnyerte a mérkőzést, és a vele járó kötelező kihívó jogot Taya Valkyrie Knockouts Championship címére.

Ace Austin emlékeztette a rajongókat, hogy a Bound for Glory-n legyőzte Tessa-t, és megnyerte az X-Division bajnoki címet. Ezt követően ezt meg is védte a Hard to Kill PPV-n, majd az előző adásban újra legyőzte Trey-t. 

Johnny Swinger felkereste a színfalak mögött Willie Mack-et. Johnny újra felajánlotta, hogy szívesen lenne a csapattársa Mack-nek, de ő ezt újra elutasította, mivel neki egyetlen csapattársa van, ő pedig Rich Swann.

Az öltözőben Fallah Bahh megmutatta az új birkózó ruháját TJP-nek.

Reno Scum vs. Daga & Dr. Wagner Jr.
A legendás Dr. Wagner Jr.-t elkísérte az arénába a fia is, hogy a ring mellől nézze meg az édesapja mérkőzését. Daga és Wagner kiválóan együtt tudtak dolgozni egymással, aminek meg is lett az eredménye. Daga kikopogtatta Luster-t, de az öröm nem tarthatott sokáig ugyanis Sami Callihan kivételével megjelentek az arénában az oVe-s fiúk. A Crist testvérek és Madman Fulton neki estek Daga-nak és Dr. Wagner-nek, a Reno Scum tagjai pedig lefogták Wagner fiát, hogy ne tudjon segíteni az apjának. 

A Backstage-ben Rosemary megkereste Susie-t, és felajánlotta neki, hogy birkózót csinál belőle, és egy barátságos mérkőzés keretein belül szeretné, ha megküzdene vele. Susie elfogadta Rosemary ajánlatát. 

Michael Elgin vs. Eddie Edwards - Best of 5 Series: Match 1
Az este főmérkőzését Eddie Edwards és Michael Elgin vívta egymással. Eddie és Elgin elkezdték az öt meccsből álló sorozatukat, amin szokás szerint egy percig sem kímélték egymást. Elgin egymás után adta be a Suplex-eket Eddie-nek, Edwards pedig többször is végrehajtotta Big Mike-on a Blue Thunderbomb mozdulatát. Elgin egy Death Valley Pilderiver-rel végül a földre küldte Eddie-t, és a földön kezdte el ütni ellenfelét, majd egy szorító fogás után a bíró jobbnak látta, ha véget vet a küzdelemnek, így az első fordulót Michael Elgin nyerte.
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.