Header Ads

Beavatják a Hall of Fame-be a Bella testvéreket

Nikki és Brie Bella ott van a WWE legikonikusabb szupersztárjai között. A szervezet úgy döntött, hogy mindkettejüket vagyis a Bella Twinst beavatják a Hírességek Csarnokába.
Balról Brie és Nikki Bella - (Fotó: WWE)
A hírt elsőként Alexa Bliss jelentette be a péntek esti SmackDownon a Moment of Blissben. Nikki és Brie Bella 2008 augusztusában debütáltak a WWE-ben rögtön összezavarva az ellenfeleket, akik akkor még nem tudták, hogy ikertestvérekről van szó. Először Brie Bella nyerte meg a WWE Díva Bajnoki Címet miután legyőzte Eve Torrest 2011 áprilisában, majd egy évvel később Nikki Bella is megtette ugyanezt Beth Phoenixet legyőzvén. Nikki Bella duplázni tudott, hiszen 2014-ben újra hozzákerült a cím, miután legyőzte AJ Lee-t a Survivor Seriesen, amellyel a leghosszabb Díva bajnoki regnálást tudhatta magáénak, hiszen háromszáz napig birtokolta az övet.

Brie Bella 2014-ben hozzáment Daniel Bryanhez, akitől egy kislánya született, a visszavonulását 2019. március 11-én jelentette be. Sokáig úgy tűnt, hogy John Cena és Nikki Bella összeházasodnak, de az eljegyzésnek végül szakítás lett a vége. Nikki jelenleg az orosz táncos, Artem Chigvintsevvel él együtt, akivel nem csak eljegyezték egymást, hanem már az első gyermeküket várják, hiszen Nikki bejelentette, hogy várandós.

A WWE eddig rajtuk kívül Batista és az nWo beavatását jelentette be az idei esztendőre.


(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.