Header Ads

Beavathatják a korábbi WWE Bajnok kommentátort a Hírességek Csarnokába

A legfrissebb pletykák szerint JBL-lel bővül az idei WWE Hall of Famerek listája, de korábban szóba került a The British Bulldog neve is.
(Fotó: Pankráció.com)
A John Bradshaw Layfield beavatásáról szóló jelentés elsőként a Wrestling Inc. oldalán jelent meg. JBL 1995-ben csatlakozott az akkor még World Wrestling Federation néven futó szervezethez, amelyben először az Acolytes Protection Agency (APA) tagjaként futott be Ron Simmons oldalán, majd egyéniben a gazdag vállalkozót alakító karakterével lett sikeres.

(Fotó: J. Shearer/WireImage)
Bradshaw a pályafutása során nyert WWE, Interkontinentális és United States Bajnoki Címet is, de volt Hardcore, Európai és Tag Team Bajnok is. Az aktív birkózástól 2009-ben vonult vissza, de ezzel párhuzamosan color-kommentátorként kezdett el dolgozni a WWE heti adásain. A kommentátori pozíciót 2017-ben hagyta ott, azóta csak részmunkaidőben vállal szerepet a promóciónál.

A WWE eddig Batista és az nWo beavatását jelentette be, de a British Bulldog, a Bella Twins és Jushin "Tiger" Liger nevét is bedobták a kalapba az elmúlt hetekben.

(Forrás: WrestleZone)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.