Header Ads

Tessa Blanchardot kikezdik a Twitteren az élete meccse előtt

Tessa Blanchard a ma esti Hard to Kill névre hallgató Impact Wrestling pay-per-view a férfi világbajnoki címért száll harcba.
Hűvös hangulat uralkodhat Blanchard körül az öltözőben - (Fotó: Impact Wrestling)
Tessa Blanchard ellenfele Sami Callihan lesz méghozzá az Impact Wrestling Világbajnoki Címéért. A hölgy a meccse előtt a Twitterén azt írta, hogy valami nagy dolog fog történni, amelyre kéri a többi nem társa támogatását. Erre a tweetre azonban nem támogatást, hanem támadásokat kapott, amelyek mindegyike arról szól, hogy Blanchard alájuk vágott az évek során.
Az NWA pankrátora Allysin Kay például azt sérelmezte, hogy Blanchard azzal a bizonyos n-nel kezdődő szóval bombázta meg az egyik fekete hölgyet még Japánban, tehát rasszizmussal vádolja. 

Az NXT szupersztárja, Chelsea Green arra emlékeztette Tessát, hogy korábban számos munkatársát sakkban tartotta és megfélemlítette, köztük őt is.

Darby Allin felesége, Priscilla Kelly arról számolt be, hogy tavaly Tessa leoltotta őt a Twitteren egy olyan dologért, amiért semmi köze és még mindig dobálózik a nevével.

Az NXT UK pankrátora szintén arról írt, hogy terrorizálta őt Tessa Blanchard, aki ráadásul olyan pletykákat is terjesztett róla, amely miatt egy csomó szervezetnél feketelistára került. Ezen kívül még mások is írogattak Tessaról a Twitteren, akitól még nem érkezett egy átfogó válasz vagy bocsánat kérő levél. Felmerül a kérdés, hogy a történet mennyire befolyásolja majd Blanchard ma esti meccsének kimenetelét?

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.