Header Ads

Steve Austin: Nehéz volt elfogadnom, hogy befejeztem

Stone Cold Steve Austin az utóbbi időben nem beszélt a visszavonulásáról, de most kicsit részletesebben is beszámolt annak körülményeiről.
(Fotó: WWE)
Steve Austin a Bleacher Reportnak adott interjút, amelyben beszélt a visszavonulásáról. Mint ismert, 2003-ban hagyta abba profi pályafutását, miután elvesztett egy mérkőzést The Rock ellen a WrestleMania 19-en. Sokáig nem volt kimondva a befejezés ténye, de az hamarosan mindenki számára nyilvánvalóra vált.

– Hogy hiányzik-e? Nem, mert már rég abbahagytam. De van bennem egy belső hang, ami azt mondja, hogy 38 évesen még a legjobb formámban voltam. Hosszú tanulási folyamat jól kidolgozott szegmensekben szerepelni, a promókat jól előadni és hatással lenni a közönségre. Ezeket a dolgokat nagyjából abban a korban tudod már a legjobban. Minden szempontból nagyon nehéz és kemény volt a legjobb időszakomban távozni – fogalmazott a korábbi WWE Bajnok.

Stone Cold arról is beszélt, hogy a sérüléseinek tényét saját maga látta be, így végül ezért döntött a befejezés mellett, majd a NASCAR sztár Dale Earnhardt Jr példáját hozta fel, aki az agyrázkódásai miatt hagyott fel az autóversenyzéssel.

– Egy doktor sem fogja azt mondani neki, hogy hé itt az idő kilépned ebből. Ő maga döntött. Hasonlóan tettem én is. Egy doktor sem nézett a szemembe és mondta azt, hogy Steve neked most azonnal vissza kell vonulnod. Ez egy olyan döntés volt, amelyet magam miatt kellett meghoznom – folytatta gondolatát a Hall of Famer pankrátor.


(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.