Header Ads

Seth Rollins: egy CM Punk elleni meccs nagyobb lenne bármely rendezvénynél

Seth Rollins továbbra is előszeretettel hangoztatja, hogy szívesen kiállna CM Punk ellen bárhol és bármikor.
Korábban már összecsaptak egymással, de akkor Rollins még csak a Shield egyik tagja volt (Fotó: WWE)
Seth Rollins a Houston Chronicle-nek adott interjújában beszélt arról, hogy szívesen kiállna CM Punk ellen, amely meccs helyszíne bárhol lehetne, mivel szerinte ez a párosítás nagyobb bármely WrestleManiánál.

— Nem kellene a WrestleManiáig várni a mérkőzés miatt. Ha CM Punk visszatérne a ringbe, ami egyelőre úgy tűnik, hogy nem érdekli őt  mivel Punknak kényelmes az asztal mögött ülni és a pankrációról beszélni, hiszen újra rajongója ennek az egésznek. Épp ezért kellene újra visszatérnie. De ha visszaakar térni és megakarja mutatni, hogy több mint egy kritikus és felvállalja amit mond, akkor én szeretnék az a srác lenni aki az első meccset vívja vele. Nyilván a WrestleMania lenne a legjobb helyszíne ennek, de nem gondolom, hogy feltétlenül ott kellene megtörténnie. Azt gondolom ez a párosítás nagyobb bármely eseménynél, szóval ha valaha is visszatér, akkor kiállok ellene bárhol és bármikor, az összes jegy elkelne  fogalmazott Seth Rollins.

Habár CM Punk visszatért a WWE Backstage című műsorban, azt nem a szervezet részeként, hanem a FOX Sports alkalmazottjaként tette.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.