Header Ads

Roman Reigns a Royal Rumble első belépője

A férfi Royal Rumble mérkőzésben 2020-ban is harminc pankrátor fog részt venni. 
(Fotó: WWE)
A Royal Rumble győztese kihívhat egy világbajnokot a WrestleMania 36-on, amely korábban ez automatikusan főmérkőzéssel járt együtt, de az utóbbi időben már nem. Az idei férfi Royal Rumble első belépője a négyszeres világbajnok Roman Reigns lesz. A gálát január 26-án rendezik.

(Forrás: WWE)

3 megjegyzés:

 1. Mostanában csípem Roman Reignst,remélem ki osztja még Corbint egyszer🙂pedig őt nem bírtam a legjobban, most Brockot utálom, nincs vele különösebben bajom, de aki 2 havonta jelenik meg az ne legyen bajnok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek nem értem egyáltalàn amíg a többinek miden héten még kel végye az üvet adig neki mit kel csináljon BROK nem ojan jó hogy öneki kélene azüvnek lennie különben vissza kelet volna adni a jogos tulajdonosának aki le rakta a rig közepére ès kisètált vagyis Roman Réges ❤️ a cím mérközést neki kélene adni ö megérdemli. Ez az én vèleményem

   Törlés
  2. Igazad van Reignsnek ki jár mostmár egy bajnoki cím, nekem is ez a véleményem! De én Brock ellen küldeném igazából és elveretném Reignszel, Sheamust meg The Fiend ellen küldeném persze Sheammy nyerné a Royal Rumblét és menne Wrestlemanian, nem feltétlenül Sheamus nyerne de szerintem elég jó meccs lenne a Universal címért, akik meg most vannak feltörekvőbe mint Shorty G meg Mustafa ali vagy Ricochet stb nekik adnám az interconti meg United States bajnoki öveket, mert szerintem Andrade elég ratyi most meg Shinesuke is.. Ez meg az én személyes véleményem!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.