Header Ads

IMPACT! 2020. Január 07. - Road to Hard to Kill - Összefoglaló

Az eheti Hard to Kill előtti utolsó IMPACT! adásban Eddie Edwards kihívta Michael Elgin-t, a Desi Hit Squad kiállt TJP, Fallah Bahh és Daga triója ellen, Rosemary szembenézett Havok-kal, Taya Valkyrie egy csapatmérkőzésen még egyszer megmérkőzött Jordynne Grace ellen, valamint Brian Cage és Rhino megküzdött RVD és Moose párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eddie Edwards vs. Michael Elgin
Eddie Edwards és Michael Elgin összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. Eddie nem akart várni a Hard to Kill PPV-ig, úgy döntött már a gála előtt kihívja egy mérkőzésre Big Mike-ot. A két birkózó a ring mellett kezdte meg a küzdelmet, majd visszatérve a kötelek közé egymást nem kímélve folytatták a harcot. Eddie kiosztott egy Hurricanrana-t Elgin-nek, amit egy Blue Thunderbomb követett. Eddie ezt követően még számos mozdulatot bevetett Elgin ellen, többek között kétszer a Boston Knee Party rúgását is, de ezzel sem tudta megállítani Big Mike-ot. Elgin végül hozzávágta ellenfelét a ring sarkához, majd bevitte Eddie-nek az Elgin Bomb-ot, amivel pontot tett a mérkőzés végére.

Desi Hit Squad vs. TJP, Fallah Bahh & Daga
Az este első csapatmérkőzésén összecsapott egymással a Desi Hit Squad valamint a TJP, Fallah Bahh és Daga alkotta trió. Daga nagy segítség volt Bahh és TJP számára, aki felvette a versenyt Mahabali Shera-val, és egy ponton kiejtette őt a ringből, majd kiugrott rá a kötelek közül. Ezt megismételte Bahh is egy Suicide Dive-al. Ezt követően TJP nézett szembe Shera-val, de az indiai egy hatalmas Powerbomb-bal a földre küldte a korábbi X-Division bajnokot, aki ezután már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Willie Mack még mindig nem épült fel teljesen a térdsérüléséből, és aggódik amiatt, hogy miatta nem nyerhetik majd meg a csapatbajnoki címeket Rich Swann-nal. Swann megnyugtatta a barátját, hogy minden rendben lesz, és le fogják győzni a North formációt a Hard to Kill PPV-n.

Az oVe tagjai beszéltek a közelgő gáláról, de Sami egy szót sem szólt a videóban. Helyette a Crist testvérek beszéltek, és Madman Fulton, aki össze akarja törni Ken Shamrock-ot.

Az öltözőben Johnny Swinger bele akart keverni valamit Joey Ryan vízébe, de megjelent Tommy Dreamer, aki megitatta a vizet Swinger-rel.

A folytatásban megnézhettük Ace Austin és Trey Miguel feudját. A felek vasárnap este szembenéznek egymással az X-Division bajnoki címért.

Tessa Blanchard élete mérkőzésére készül Sami Callihan ellen. A tét a világbajnoki cím, így mindketten elmondták mekkora utat jártak be ez idáig.

Havok vs. Rosemary
A két lány összecsapása előtt James Mitchell bezárta egy szobába Suzie-t, hogy ne avatkozzon bele a mérkőzésbe. Rosemary rögtön nekiesett Havok-nak, majd szóváltásba került Mitchell-el a ring mellett. Havok ezt nem hagyta, de Rosemary helyett véletlenül Mitchell-t ütötte le. Visszatérve a kötelek közé Havok átvette az irányítást, de ekkor megjelent az arénában Suzie. A rajongók örültek a lánynak, aki leült Don Callis és Josh Mathews mellé a kommentátor asztalhoz. James Mitchell elrángatta az asztaltól Suzie-t, eközben a kötelek között Havok egy Tombstone Piledriver-rel legyőzte Rosemary-t. Suzie a meccs után felment a ringbe, hogy megnézze Rosemary-t, de Mitchell kivezette a lányt az arénából.

Taya Valkyrie (c), Kiera Hogan & Madison Rayne vs. Jordynne Grace, ODB & Tenille Dashwood
A következő csapatmérkőzést a női részlegtől láthattuk, ahol is az aktuális Knockouts Champion mielőtt kockára tenné a bajnoki címét, még egyszer szembe nézett Jordynne Grace és ODB párosával. Taya segítői Kiera Hogan és Madison Rayne voltak, Jordynne és ODB oldalán pedig Tenille Dashwod lépett a szorítóba. Tenille és Madison Rayne kezdték meg a küzdelmet, majd Taya és ODB folytatták. ODB a földre küldte Taya-t, amit Jordynne ki akart használni, és ráugrott a bajnokra. Ekkor a bíró elkezdte kiszámolni Taya-t, de ODB közbeavatkozott, és leszedte Jordynne-t Taya-ról, és ő számoltatta ki a bajnokot. Jordynne a meccs után számon kérte ODB-t és neki akart esni, de Tenille szétválasztotta őket.

Moose és RVD az öltözőben megbeszélték a mérkőzésük előtt, hogy Moose a Slammiversary-n legyőzte Van Dam-et, de nincs köztük harag.
Johnny Swinger kiütötte magát, amin Petey Williams és Joey Ryan jól szórakozott. Ryan úgy gondolta, szívesen rajzolna valamit Swinger-re.

Moose & RVD vs. Brian Cage & Rhino
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Moose és RVD szembenéztek a leendő ellenfeleikkel, ugyanis Moose Rhino-val, Van Dam pedig Brian Cage-el fog megküzdeni a Hard to Kill gálán. A meccset Cage és Moose kezdte, majd a korábbi világbajnok RVD ellen is helyt állt, és bevitt neki egy hatalmas F5-öt. Ekkor Rhino egy Gore-al leterítette Van Dam-et. Nem sokkal később Moose egy Five Star Frog Splash-el rá akart ugrani Rhino-ra, de elhibázta. Válaszként Rhino bevitt Moose-nak is egy Gore-t, amit Brian Cage Discus Lariot mozdulata követett. Moose ez után már nem tudta folytatni a mérkőzést, így Brian Cage és Rhino jött ki győztesen ebből az összecsapásból.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.