Header Ads

IMPACT! 2020. Január 07. - Előzetes

Az eheti Hard to Kill előtti utolsó IMPACT! adásban folytatódik a viszály Tessa Blanchard és Sami Callihan között, RVD és Moose megküzdenek Brian Cage és Rhino párosával, a Desi Hit Squad kiáll Fallah Bahh, TJP és Daga hármasa ellen, Taya Valkyrie egy csapatmérkőzésre invitálja Jordynne Grace-t, valamint szembenéz egymással Rosemary és Jessicka Havok.

Tessa Blanchard és Sami Callihan a vasárnapi Hard to Kill PPV-n összecsapnak egymással a világbajnoki címért. A felek a tavalyi év utolsó adásában egymást nem kímélve az utcán estek egymásnak a járókelők előtt. Az eset után Tessa és Sami viszályája tovább folytatódik. mielőtt a visszavágójukra sor kerülne.
Vasárnap este Moose meg fog küzdeni Rhino-val, RVD pedig a korábbi világbajnok Brian Cage-el. Előtte a felek még egyszer szembenéznek egymással, egy csapatmérkőzés keretein belül, ahol Moose társa RVD, Rhino-é pedig Cage lesz.
Fallah Bahh és a Desi Hit Squad tagjai között már régóta tapintani lehet a feszültséget. Bahh-nak az utóbbi időben TJP is a segítségére volt, végül pedig Daga is belekeveredett a viszályba. Ma este Bahh, TJP és Daga egy csapatot alkotva kihívják egy mérkőzésre Rohit Raju, Raj Singh és Mahabali Sheera hármasát.
Az este folyamán láthatunk egy csapatmérkőzést a női részlegtől is, ugyanis Taya Valykrie mielőtt még kockára tenné a Knockouts Championship címét ODB és Jordynne Grace ellen, még egyszer a kötelek közé fog lépni. A bajnoknak Madison Rayne és Kiera Hogan lesznek a csapattársai, Jordynne-nek és ODB-nek pedig Tenille Dashwood fog segíteni.
A lányoktól egy egyéni küzdelmet is megnézhetünk majd, ugyanis Rosemary és Jessicka Havok szembe fognak nézni egymással, azok után, hogy nem rég egymásnak estek James Mitchell és Suzie társaságában.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.