Header Ads

IMPACT! 2020. Január 04. - Best of 2019. 2. rész - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban folytatódott a Best of 2019, amiben újra megnézhettük a 2019-es év legjobb pillanatait, valamint megtudhattuk ki lett a tavalyi év csapatbajnoka, az év birkózója és fény derült az év mérkőzésére is a rajongók szavazatai alapján.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Six Person Elimination Challenge for the Number 1 Contenders Match - IMPACT! 2019. 11. 19.
Miután Josh Mathews és Scott D'Amore boldog új évet kívánt a nézőknek, megnézhettük az első mérkőzést amit fel elevenített az Impact Wrestling a rajongóknak. Ez egy hat emberes mérkőzés volt, amit a birkózók a világbajnoki cím kihívó jogért vívtak egymással még tavaly novemberben. Elsőként Daga és Moose küzdött meg egymással. Az első fordulót Moose nyerte, aki egy No Jackhammer Needed Spear után kikopogtatta Daga-t. Moose következő ellenfele Rich Swann volt. Moose-nak még maradtak tartalékai az első küzdelme után, de Swann meglepte a korábbi profi NFL játékost, és két vállra tudta fektetni, ami után ő folytathatta a versenyt Michael Elgin ellen. Big Mike és Swann elképesztőt meccseltek egymással, mondhatni, hogy vérre menő küzdelmet vívtak, ugyanis a korábbi X-Division bajnok szája felrepedt a küzdelem során. Elgin nem kímélte Swann-t, így a bírónak rá kellett már szólnia. Ekkor Big Mike ellökte a játékvezetőt, aki ezért azonnal kizárta a küzdelemből Elgin-t. 
Brian Cage jött ezt követően az arénába, akinek a kimerült Swann-nal kellett megküzdenie. Swann megpróbálta összeszedni magát, és megtámadta Cage-t, de itt már gondolni lehetett, hogy Brian ezt a fordulót mindenképp behúzza. Ez így is lett, a korábbi világbajnok a Weapon X mozdulatával legyőzte Rich Swann-t, így utolsónak Tessa Blanchard és Brian Cage küzdhetett meg egymással. Tessa a végsőkig elment a győzelem érdekében, és amikor Cage megpróbálta rajta is végrehajtani a Weapon X mozdulatát, fordítani tudott a helyzetből, és kikopogtatta a gépet, amire ez idáig csak Sami Callihan volt képes. Így Tessa Blanchard nézhet szembe Sami-vel a Hard to Kill PPV-n a világbajnoki címért. 

The North (c) vs. Eddie Edwards & Naomichi Marufuji - Impact World Tag Team Championship Match - IMPACT! 2019. 11. 12.
A rajongók tavaly a North formációt választották az év Tag Team csapatának, így az ő egyik küzdelmüket nézhettük meg a folytatásban. A mérkőzésen a Pro Wrestling NOAH birkózója Naomichi Marafuji újra a kötelek közé lépett, mégpedig Eddie Edwards csapattársaként, hogy megküzdjenek a North formációval a csapatbajnoki címekért. Marafuji és Eddie a meccs korai szakaszában kilökték a ringből Page-t és Alexander-t, majd Edwards ki is ugrott rájuk a kötelek közül egy Dive-al. A ringben ezt követően a bajnok csapat fordítani tudott, és bár Eddie és Marafuji kiválóan össze tudott dolgozni egymással, ebből a meccsből most Ethan Page és Josh Alexander jöttek ki győztesen, akik a szokásos befejező mozdulatukkal kikopogtatták a korábbi világbajnokot.  


Gail Kim vs. Tessa Blanchard - Rebellion PPV
Tavaly a nézők Tessa Blanchard-ot választották az év birkózójának. Korábban még ilyenre nem került sor, hogy egy lány kapja ezt a címet, így Tessa egy videóüzenetben meg is köszönte a rajongóknak, hogy rá szavaztak. Ennek tudatában újra megnézhettük Tessa és Gail Kim a Rebellion PPV-n vívott mérkőzését. Tessa Blanchard-nak édesapja Tully Blanchard, Gail Kim-nek pedig a férje, Robert Irvine szurkolt a közönség sorai között. Tessa egy Dive-al kiugrott a kötelek közül Gail-re, amire a Hall of Famer egy 619-al válaszolt ellenfelének. Visszatérve a ringbe Tessa adott egy Codebreaker-t Gail-nek, majd Kim egy Crossbody mozdulattal állította meg Tessa-t. Ezt követően Tessa a rámpáról repítette Gail-t a padlóra, de a lány még ez után is tudta folytatni a mérkőzést, és válaszul bevitte az Eat Defeat befejező mozdulatát a korábbi női bajnoknak. Tessa kijött a tusból, és egy Magnum Codebreaker után egy szorító fogásba fogta Gail Kim-et, aki ebből már nem tudott kijönni és feladta a küzdelmet. A meccs után egy érzelmes pillanatnak lehettek szemtanúi a rajongók, Tessa kezet nyújtott Gail-nek, aki megölelte a lányt, és gratulált neki a győzelméhez.

Tessa Blanchard vs. Sami Callihan - Slammiversary PPV
Már csak egy szavazásnak az eredménye volt hátra, mégpedig az, hogy melyik meccset választották a nézők az év mérkőzésének. Ezt a szavazást Tessa Blanchard és Sami Callihan a Slammiversary PPV-n vívott küzdelme nyerte, így ezt a mérkőzést is újra megnézhettük. Tessa nekiesett a meccs elején Sami-nek, és egy Hurricanrana után kirúgta a ringből az oVe vezetőjét. Ezt követően egymás után kétszer is kiugrott a ring mellett álló Sami-re, majd a harmadik Dive-nál Callihan elkapta a lányt, és a kordonhoz hajította. Visszatérve a ringbe Tessa véletlenül leütötte a bírót, majd Sami elővette a baseballütőjét, és megtámadta vele az ellenfelét. Ekkor befutott egy másik játékvezető, de Tessa kijött a tusból, aminek Callihan nem örült, és dühében ő is leütötte a második bírót. Ekkor már Tessa is a baseballütőjéhez nyúlt, és megütötte vele Callihan-t, majd a Magnum mozdulatával a földre küldte Sami-t. Sami kijött a tusból, és bevitt Tessa-nak előbb egy Package Piledriver-t, majd egy Cactus Special Piledriver-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Sami odanyújtotta az arany színű baseballütőt Tessa-nak, ezzel kifejezve a tiszteletét a lány felé.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.