Header Ads

Csupán ketten maradtak, akik birkóztak az évtized első és utolsó WWE adásán is

Egy eléggé érdekes statisztikát osztott meg a WWE olyanokkal a főszerepben, akik korábban évekig távol álltak a szervezettől.
(Fotó: WWE) 

Luke Gallows és Drew McIntyre a két egyetlen pankrátor, akik birkóztak a legutóbbi évtized első és utolsó WWE adásán is. 2010-ben a SmackDown volt a cég első tévés adása, míg 2019-ben a RAW volt az utolsó.


Gallows kezdetben a hamis (fake) Kaneként kezdte meg a pályafutását, majd Festus néven láthattuk a WWE-ben. A távozása előtt CM Punk's Straight Edge Societyjében szerepelt. Luke Gallows 2016-ban tért vissza a szervezethez, ahol Karl Anderson oldalán már tag team bajnok is volt, most pedig az OC részeként szerepel AJ Styles és Anderson mellett.

Drew McIntyre első futása a cégnél nem sikerült jól, pedig Vince McMahon személyes prospektusa volt. McIntyre később a 3MB jobber formációban végezte, így elhagyta a WWE-t. Távollétében sikeresen szerepelt az Impact Wrestlingnél, így a World Wrestling Entertainment visszacsábította őt 2017-ben. A sikeres NXT-s karrierjét követően felhívták a main rosterre, ahol a RAW oszlopos tagja.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.