Header Ads

Sting: Utáltam a hatoldalú ringben birkózni – videóval

AJ Styles, Jeff Jarrett és Sting a WWE Network: Table for 3 című műsorában többek között arról is beszéltek, hogy milyen volt a TNA-nél a hatoldalú ringben birkózni.
(Fotó: Impact Wrestling)
Jeff Jerrett szerint ez az egyedi megoldás megkülönböztette a promóciót a többitől. A TNA-t eredetileg Jarrett az édesapjával alapította és idővel azért álltak elő a furcsa ringgel, hogy valami eltérőt és különlegeset csináljanak a vetélytárs szervezetektől. Sting nem volt elragadtatva, egyenesen utálta, hogy a már megszokott négy oldalú ring helyett hatoldalúban kellett birkóznia. 

– Ez mindennek megváltoztatta a dinamikáját, amely néhányaknak jó volt, de a többieknek nem. Nem panaszkodtam, amikor lecseréltük – fogalmazott az Ikon. 

AJ Styles ezzel szemben különlegesnek találta ezt a megoldást, mivel a ketrecharcokat is ilyenben vívják, így a nézőket még inkább vonzotta ez a megoldás.

– Sokkal sport orientáltabbnak nézett ki a dolog. Másabb volt az ökölvívó ringnél, hat sarkunk volt, mint a ketrecharcosoknak. Amikor megtudtam, hogy lecseréljük dühös voltam – mondta AJ.

A TNA a hat oldalú ringet 2004 és 2010 között alkalmazta először, amelyet akkor Hulk Hogan színre lépésekor cseréltek le. A Hogan korszak után még egy rövid időre visszatértek a furcsa birkózótérhez, de mára ismét a hagyományos négy oldalú ringet használják.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.